Günde en az bir defa birçoğumuz Youtube üzerinden video izliyoruz. Ancak birçok kişinin yaptığı bilmediği, bu site üzerinde yer alan hoşumuza giden videoları telefona nasıl indireceğimizi bilmiyoruz.

İnternette aradığımız birçok Youtube indirme programı da buna çare olmayınca öylece kalıyoruz. Aslında gelişen ve artan imkanlar sayesinde artık bu mümkün olmaktadır.

İnternet ortamı, uçsuz bucaksız bir dünya olmaktadır. Bu ortam içerisinde faydalı olan şeyler gibi zararı dokunacak olan şeyler de bulunmaktadır. Bu nedenle internette bulduğumuz her Youtube video indirme programı bu iş için yapılmamış olabilmektedir. Buna öncelikli olarak dikkat edip, iyi araştırma yapıp kullanılabilir programlar bilgisayara kurulmalıdır. Youtube video indirme programı olarak şu anda en çok Snaptube uygulaması kullanılmaktadır.

Bu uygulama sayesinde Youtube üzerindeki videolar anında indirilebilmektedir  isterseniz formatını mp3 olarakta değiştirebilirsiniz. Snaptube’nin sağladığı bu imkan sayesinde siz videoyu izlerken, diğer taraftan video aynı zamanda telefona inebilmektedir. indirshop'un verilerine göre günde 15 bin kişi tarafından indirilmekte ve kullanıcıların yüzde 90 gibi çoğunluğu olumlu görüş bildirmektedir. Uygulama tamamen ücretsiz aynı zamanda diğer video siteleri ile uyumludur.

Snaptube indir