3 Yaş Buhranı Sırasında Yapılmaması Gereken 3 Şey

Pakolino size tam olarak aradığınız desteği 3-7 yaş için aktivite kutuları ve her ay hazırlanan yepyeni, pedagog onaylı 3 farklı aktivite ve gerekli tüm malzemeler aracılığıyla sunuyor.

Ebeveyn olarak stresli ve zorlu bir süreçten geçiyorsunuz; bu dönemde en büyük ilacınız sabır ve sevgi. Şu sıralar dünyanın kendi etrafında dönmesini isteyen çocuğunuz için yapabileceğiniz pek çok şey, asla yapmamanız gereken ise birkaç önemli şey var. İşte şiddetle kaçınmanız gereken 3 davranış:

1. Ona verdiğiniz eğitimde eşinizle mutlaka paralel olarak ilerlemelisiniz. Birinizin çocuğa karşı aldığı tutum, diğeriniz tarafından çürütüldüğü anda çocukta akıl karışıklığıyla beraber disiplin zorluğu yaşamanız kaçınılmaz.

2. "Gürültü yapma", "koşma", "hoplama", "zıplama" gibi uyarıları mümkün mertebe kullanmamaya çalışın. Çocuğunuzun kendisini ve dünyayı keşfetmesi için gürültü yapması, koşması, hoplaması, zıplaması ve ortalığı karıştırması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

3. Anne-baba-çocuk ilişkisine üçüncü şahısların girerek müdahale etmesine izin verilmemesi gereken bir dönem içindesiniz. Ebeveynin otoritesini sarsacak dış müdahalelerin, çocuğun sosyal gelişimine yeni kriz alanları olarak döneceğini unutmayın. Bu şekilde daha tepkisel ve inatçı bir çocukla karşılaşabilirsiniz.

Çocuğunuz ile kaliteli vakit geçirmek için eğlenceli çözüm: Pakolino Aktivite Kutuları

Büyürken çocuğunuzun ilgisini farklı yönlere çekmek için elinizin altında her daim yeni fikir ve etkinlik alternatifleri bulundurmalısınız. Bu noktada Pakolino size tam olarak aradığınız desteği 3-7 yaş için Aktivite Kutuları ve her ay hazırlanan yepyeni, pedagog onaylı 3 farklı aktivite ve gerekli tüm malzemeler aracılığıyla sunuyor.

Birbirinden eğlenceli ve merak uyandırıcı içeriklerle hazırlanan aylık aktivite kutusu, hem çocuğunuzun 7 farklı gelişim alanını destekliyor, hem de onunla birlikte kaliteli zaman geçirmenize olanak tanıyor. Bu sayede ona hayatta sahip olabileceği en kıymetli hediyeyi, sizinle beraber geçirdiği keyifli dakikaları vermiş oluyorsunuz. Çocuğunuz hayatı boyunca muhtemelen bundan daha unutulmaz zamanlar yaşamayacak, birlikte geçirdiğiniz güzel anlar hafızasının hep en sağlam kısmında durmaya devam edecek.

Gizli Görev ile Çocuğunuzu Dünya Keşfine Çıkarın

Pakolino, şubat ayı teması olarak Kutup Macerası ile sizlerle buluşuyor. Bu maceracı aktivite kutusu çocuğunuza kutupları tanıtırken, doğa ve hayvanlar aracılığıyla sevgi duygusunu besliyor.

Pakolino aktivite kutusu çocuğunuza bunun gibi farklı nitelikler kazandırmak amacıyla her ay içeriğini güncelliyor. Çocuğunuz için en etkili öğrenme metotlarının başında tekrar etmek geliyor. Dolayısıyla aktivite kutularını sürekli üyelik sistemiyle devamlı olarak alıp uygulamanız çocuğunuz için en başarılı sonucu doğuruyor.

Siz de oyun kutusu her ay kapınıza gelsin isterseniz, haydi Pakolino.com’a gelin ve üye olun!