Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa mücadelesi 13 Ağustos Cumartesi saat 20:45'te başlayacak. Torku Arena'da oynanacak derbi karşılaşması ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak bitiren Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Galatasaray ile bu gece ‘Süper Kupa’ için kapışıyor. Sezon öncesindeki ilk büyük randevuda Şenol Güneş, Kartal’a tarih yazdırmanın hayalini kurarken, Riekerink ise Aslan’la 2. kupasının peşinde
Yarı yarıya dolacak tribünler önündeki karşılaşma öncesinde her 2 takımın da yıldızlarının formu, mücadelenin heyecanını katlıyor.

İddaa'ya göre favori Beşiktaş
Beşiktaş Galatasaray arasında Süper Kupa finalinin iddaa oranları da belli oldu. Zorlu maçta son şampiyon Beşiktaş favori olarak gösterildi. Siyah-Beyazlıların galibiyetine 1.80'lik oran verilirken, Galatasaray'ın kazanma oranına 3.00 oran verildi. Beraberliğin oranına ise 3.20'lik oran belirlendi.

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Mete Kalkavan
İki dev organizasyonun şampiyonları Beşiktaş ve Galatasaray, statü gereği Süper Kupa'da karşı karşıya gelecekler. TFF Süper Kupa Finali'ni kazanan taraf sezona ekstra bir motivasyonla başlamış olacak. İki takım arasındaki nefes kesecek mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan yönetecek.