Ergin Ataman’ın Aslanları, EuroCup finali rövanşında Strasbourg’u 5 sayı farkla devirirse futboldan sonra basketbolda da Avrupa’nın iki numaralı kupasını müzesine götürecek.

G.SARAY Odeabank bugün Abdi İpekçi’ye Avrupa Kupası kaldırmak için çıkıyor... Strasbourg’a Fransa’da EuroCup finali ilk maçında 66-62 mağlup olan Ataman’ın Aslanları şampiyonluk için 5 sayı farklı galibiyet yetecek. 4 sayılık galibiyet maçı uzatmaya götürürken, onun dışında her skor Fransızlara yarayacak. 2000’de futbolda UEFA’yı kazanan G.Saray, potada da Avrupa’nın 2 numaralı kupasını kaldırmanın peşinde... 
Bu sezon evinde Aslan kesilen Cimbom, EuroCup’ta İpekçi’de oynadığı 11 maçın 10’unda güldü...

ATAMAN 3. KUPASININ PEŞİNDE
BU kupada elemelerde deplasmanda oynadığı 3 maçı kazanarak dikkat çeken Strasbourg bu kez bambaşka bir salonda dış saha maçı oynayacak... Abdi İpekçi’yi hermaç rakiplerine cehenneme çeviren sarı kırmızılı taraftarların, finalin biletlerini satışa çıktıktan 3 dakika sonra tüketmesi bunu kanıtlar nitelikte... Daha önce Saporta ve EuroChallenge’ı kaldırarak hali hazırda Avrupa’da en çok kupa kazanan Türk koçunvanını elinde bulunduran Ataman 3. kez kupa sevinci yaşamayı hedefliyor. 

BURADAN ÇIKIŞ YOK!
G.SARAY Koçu Ergin Ataman, “Biz bu güne kadar taraftarımızın itici gücüyle sahamızda müthiş bir basketbol oynadık. İnşallah şampiyon olacağız. Burayı önceki maçlarda olduğu gibi çıkılmaz bir arena haline getirmemiz gerekiyor.İlk günden beri söylüyorum, bu kupada şampiyon olmak için varız. Kaldı bir maç” dedi.

TEK SIKINTI GREEN
STRASBOURG maçının hazırlıklarını tamamlayan G.Saray’da Caleb Green Abdi İpekçi’deki dünkü idmanda yer almadı. Ergin Ataman, Green’in finalde iğneyle oynayabileceğini söyledi.