Başta Porto ve Benfica olmak üzere birçok büyük takım, yeni sezon çerçevesinde en üst sıraları zorlayıp şampiyon olabilmek için çok özel transferler gerçekleştirdiler. Hala dünyanın en iyi futbolcularının bazılarının bulunduğu Portekiz’de yeni sezon Ağustos’un 10’u itibariyle başlıyor.

 

Portekiz Liginde Heyecan Başlıyor

Hem futbol severler açısından hem de bahis severler için büyük bir öneme sahip olan , bu cuma başlıyor. İlk maç Benfica ile vitoria guimaraes arasında gerçekleşecek. Şampiyonlar liginde ilk maçta Fenerbahçe'yi 1-0 yendi başarısı gösteren Benfica, yeni transferleri ile birlikte yeni sezonda merhaba diyor. Geçen yıl büyük bir şampiyonluk çekişmesine sahne olan Porto ile Benfica arasındaki durumdan sonra, aynı durum yine bu yıl da devam edecek gibi görünüyor. Portekiz liginin yanı sıra aynı zamanda Avrupa'nın farklı ligleri ile birlikte, Türkiye süper ligi çerçevesinde de olarak hemen bu kaliteli siteye giriş gerçekleştirebilir; canlı skorları ile birlikte bitmiş maç sonuçları ve takımlar hakkındaki tüm detaylı bilgileri anında alabilirsiniz.

Dünyanın Her Yerinden Canlı Skorlar

Anbean güncellenmiş olarak hızlı bir şekilde siteye eklenen farklı canlı skorlar ve bitmiş olan maç sonuçları güven içerisinde arzu edilen her yerden mobil üzerinden de takip edilebilir. İster kendi takımımızda isterseniz gerçekleştirdiği kupon dahilinde en güzel şekilde sonuçlara ulaşabilirsiniz. Özellikle Avrupa ülkeleri kapsamında hemen hemen aynı anda başlayan ligler çerçevesinde büyük bir keyif başlarken, büyük takımların sonuçlarını da takip etme şansı herhangi bir bağlantı problemi olmadan güven içerisinde elde edilebilir.