Ankara Eryaman Stadı'ndaki maçta gerilim üst seviyedeydi. Karşılaşmanın son dakikalarında ortalık karıştı. F.Bahçeli Mehmet Ekici, Zajc'ın yerde kaldığı pozisyonu devam ettiren Canteros'un üzerine yürüdü. Kafa kafaya gelen iki futbolcunun ardından diğer oyuncular da birbirine girdi. Olayların yatışması 6 dakikayı bulurken, kenara giden hakem Mete Kalkavan, VAR'dan yardım aldı. Yaşananları tekrar izleyen Kalkavan, sahaya döndükten sonra 3 isme kart çıkardı.

İLK KEZ KIZARDI!
Mehmet Ekici ve Canteros'u kırmızı kartla cezalandıran Mete Kalkavan, kalesini terk eden Harun Tekin'e de sarı gösterdi. Fenerbahçe'nin son haftalardaki başarılı ismi Mehmet Ekici, gördüğü kırmızı kartla gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Kariyerinde ilk kez kırmızı kart gören Mehmet Ekici, maçından ardından da bir hayli sinirliydi. Kırmızı kartı hak etmediğini belirten yıldız futbolcu, "G.Saray derbisinde olamayacağım için üzgünüm" açıklamasında bulundu.

YANAL ONU SEVİYOR
Dirar'ın menajeri Kouider, futbolcusunun geleceğiyle ilgili konuştu. Faslı yıldızın F.Bahçe'de kalacağını belirten Kouider, "Burada oynamak istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal da onu çılgın gibi seviyor" dedi.

TYLER BOYD İŞBAŞINDA
Ankaragücü'nü dün öne geçiren golü Tyler Boyd attı, 8. karşılaşmasında 7 gole katkı sağlamaya başardı. Sarı-lacivertli formayla 3 kez rakip fileleri havalandıran 24 yaşındaki oyuncu, 4 de asist yaptı.