Servis hizmeti ne kadar kaliteli ve ulaşılabilir olursa ürünün kullanımı o kadar çok artar. Elektronik ürün alırken kalitesi ve markası çok önemlidir, ama tek başına yeterli değildir. Servis hizmeti ve yaygınlığı mutlaka sorgulanmalıdır. Lenovo servis hizmeti sunan firma profesyonel hizmeti benimsemiştir. Servis hizmeti sunarken geniş bir yelpaze benimsenmelidir. Çalışan personelin tecrübesi ve teknik destek ünitesi çok önemlidir. Elektronik ürünler her yıl yenilenerek piyasaya çıktığı için çalışan personel eğitimli ve tecrübeli olmalıdır.

Servis Hizmetine Neden İhtiyaç Duyulur?

Alınan elektronik ürünler zaman içinde bakım ve onarım gerektirir. Her ne kadar kaliteli ve bilinen firma ürünleri olsa da bakım şarttır. Kullanıcı hatasına bağlı olarak veya direk üründen kaynaklanan sorunlarda servis hizmetleri devreye girer. Firma servis hizmeti sağlarken değişmesi gereken parçaları orijinal yedek parçaları ile değiştirir. Lenovo laptop servis hizmeti sunan firma laptop bilgisayarları hatasına göre tamir eder. Önce yetkili personel tarafından hata belirlenir ve bakım yapılır. Değişmesi gereken parçalar değiştirilir ve müşteriye rapor edilir.

Servis Hizmeti Nasıl Alınır?

Lenova ülke genelinde yaygın kullanılan bir markadır. Lenova bilgisayar, notebook, laptop gibi ürünlerinizde oluşan arızalar için servis hizmeti talep edebilirsiniz. Elinizde olan ürünleri kargo ile firmaya gönderin. Firma var olan sorunları tespit edip gereken tüm işlemleri uygular. Tamir edilen ürünler tekrar kargo ile müşteriye gönderilir. Aynı hata tekrar ederse bir daha ücret ödemezsiniz. Bakım ve onarım işleri firma tarafından garanti altına alınır.

Servis Hizmeti Ücretleri

Servis hizmeti ücretleri üründe var olan arızaya göre değişir. Lenovo servisi garanti kapsamında olan ürünlerden ücret talep etmez. Parça değişmesi gerekiyorsa parçanın ücreti müşteriden alınır. Her ürüne ait fiyat bilgisi farklıdır. Örnek verecek olursak format atmak ile laptop parçası değişimi aynı fiyat değildir. Ürüne yapılan bakım ve onarım işlemlerinden sonra uygulanan her işlem detaylı olarak müşteriye bildirilir. Ürünün servis ücreti, faturası kesilerek ürünle beraber müşteriye gönderilir. Servis hizmeti hakkında bilgi almak için firma ile direk iletişime geçmeniz gerekir.