Vietnam ve Taipei'de düzenlenen MSI 2019'un bitiminden sonra Ataşehir, Riot Games Espor stadına geri dönüyoruz. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 8 Haziran'da başlıyor. 2019’un başlarında, ligimiz büyük değişiklikler geçirdi. Ekosistemi uzun vadeli bir yapıya dönüştürmek, rekabet ve izleme deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için yeni bir yapıya geçilmişti.

Mevcut yapıyı korudumaya çalıştıkları gerçeği, rekabeti ve izlenimleri artırmak için bazı değişiklikler yapmayacakları anlamına gelmez. Bu bağlamda, 2019 yaz sezonu VFL'de iki küçük yenilik sizi bekliyor olacak diyebiliriz.

2019'un başında yapılan değişiklikler ile VFŞL, ekiplerin kalabalık koçluk sistemi oluşturmasına izin verdi. Bu takımların daha sağlıklı ve etkili kullanımı için takım koçları, 2019 yazında başlayan iki sürücüyle sahneye çıkabilecektir. İkinci değişikliğimiz maç saatlerindeki değişimlerdir. VFŞL bünyesindeki oyunlar cumartesi ve pazar günleri devam edecek ancak maçlar saat 14: 00'de başlayacaktır. Bu kapsamda League of Legends VFŞL 8 Haziran'da sizlerle beraber yeniliklere imza atacak diyebiliriz.

VFŞL Biletleri 24 Mayıs'ta Satışta Olacak

Riot Games, VFŞL'nin heyecanını yaşatmaya devam ediyor! Yaz sezonu için biletler 24 Mayıs'ta satışa sunulacaktır. Bilet fiyatları ve sahne hakkında detaylı bilgileri lolespor.com adresinde bulabilirsiniz.

Maçlar yaklaşırken VFŞL'de yer alan ekipler, takımlarını güçlendirecek transfer adımları atmaya çalışıyor. Yapılan son transferler ile bazı takımlarda gerçekten önemli değişiklikler oldu. Bu transfer döneminde ise en çok dikkat çeken takım kesinlike Bursa Esports olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ligde Neler Değişti?

VFŞL 2019 kış sezonu, LoL liginin tarihinde büyük bir değişiklik oldu. Yaz aylarında, LoL esporseverleri 2 küçük değişiklik ile izleyicilerini karşılıyor. İlk olarak, takımlar şimdi iki sürücüyle sahneye çıkabilirler. İkinci değişiklik Cumartesi ve Pazar günleri saat 14: 00'de başlayacaktır. Vodafone Şampiyonası Ligi, 16 Haziran yazında, saat 16: 00'da, 1907 Fenerbahçe vs. Dark Passage maçı ile başlayacaktır. Dark Passage tüm oyuncularını değiştirdi.

Espor Haber kaynağı; EsporHit Instagram