İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'da mücadele eden Göktürkspor, kendi sahasında karşılaştığı Söğütlüçeşme Birlikspor'u 5 - 1 yendi. 

Selvispor’un ardından ligde 2. sıraya yüksekmek için mücadele veren Göktürkspor evinde üstün oynadığı maçta Söğütlüçeşme Birlikspor’u 5-1 yenerek zirve yarışını sürdürdü. Göktürkspor'u galibiyeti götüren goller Şaban Köse (2), Hamit Bağcı, Ersin Aydın ve Cengiz Sarımaden’den geldi. Küçükçekmece ekibi Söğütlüçeşme Birlikspor ise tek golü Mesut Bağrıtaş le buldu. Bu galibyetle 13 puana yükselen Göktürkspor, grupta ikincilik için iddiasını sürdürdü.

KRİTİK HAFTA
İkincilik için kıyasıya mücadele veren Göktürkspor ve Esenler Kentyıldızspor, ilk yarının son maçında karşı karşıya gelecekler. 31 Mart Cumartesi günü ikinci sırada bulunan Esenler Kentyıldızspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Göktürkspor, maç hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

Aynı grupta mücadele veren bir diğer Göktürk mahallesi takımı olan Göktürk Sarayspor ise ligde ikinci sırada yer alan Esenler Kentyıldızspor 1 - 1 berabere kaldı. Göktürk Sarayspor , Mütevazi kadrosu ve ligde ilk kez yer almalarına rağmen gösterdiği mücadele ile herkesin sevgisini kazandı.