Süper Lig'de 13 Nisan Çarşamba günü oynanacak olanGalatasaray-Fenerbahçe derbisinin saati nihayet belli oldu Dev maçın saat 19.30'da başlayacağı İl Güvenlik Kurulu tarafından resmen açıklandı.

20 Mart tarihinde oynanması gereken, ancak güvenlik gerekçesiyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının tarihi geride kalan süreçte çok tartışılmış, ancak iki kulüp temsilcileri ve TFF yetkilileri arasında düzenlenen toplantı sonrası 13 Nisan Çarşamba gününde karar kılınmıştı.

Sonrasında ise derbinin hangi saatte oynanacağı tartışmaları başlamış, İl Güvenlik Kurulu'nun maçı gündüz oynatma seçeneğini değerlendirdiği ileri sürüldü.



GÜNDÜZ FİKRİNE GALATASARAY KARŞI ÇIKTI

En son 2003-2004 yılında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bir gündüz derbisi oynanırken, hafta içine denk gelecek olması nedeniyle Galatasaray gündüz oynama fikrine kesinlike karşı çıktı. Yayıncı kuruluş da, derbinin gündüz oynanması fikrine, Sarı-Kırmızılılar gibi sıcak bakmadı.

Bugün açıklanan son kararla birlikte, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının erteleme karşılaşmasıyla ilgili tek bir soru işareti de kalmamış oldu.