Elektro Masküler Stimülasyon (EMS)

Klasik idman sırasında beyin kasların kasılıp harekete geçmesini sağlayan elektrik sinyalleri gönderir.EMS sayesinde ise beyin gönderdiği sinyallere ek olarak kaslara dışardan çok daha yoğun uyarılar gönderir.bu uyarılar kaslarda kasılmaya neden olur. agonist ve antagonist kasların yanı sıra aynı zamanda erişilmesi zor olan en derin kas grupları da etkin bir şekilde çalıştırıldığı için tam bir vücut alışması elde edilir.

Siz de mi bel ve sırt ağrısı çekiyorsunuz?

Tüm gün bilgisayar karşısında oturmak hareketsizlik stres gibi etkenler sırt ve bel ağrılarını modern toplumun en yaygın şikayetlerinden biri haline getiriyor öyle ki toplumun %80 ni bu ağrılardan şikayetçi üstelik bu ağrılar bizi ağrıları daha az hissedeceğimiz bir pozisyonda oturmaya veya yatmaya yöneltiyor bu şekilde tek taraflı duruş ise uzun vadede eklemlerin ve kasların hareketini azalttığı için onların iyice kuvvetlerini yitirmelerine neden oluyor. omurga ve eklemlere daha ok yük biniyor sonuç bel fıtığına kadar gidebiliyor.

Kilo alıp vermek sizin için bir alışkanlık mı oldu?

Günümüzde kilosundan ve vücut şeklinden memnun o kadar az kişi var ki…

Bu yüzden Ergün yeni diyet programları türüyor yeni kitaplar moda oluyor.ama sonuç hep aynı birkaç kilo veriliyor fakat doğru egzersizle desteklenmeyen diyet sonucu yağ kaybı değil kas kaybı yaşanıyor ve bu metabolizmanın dengesini de alt üst ediyor.verilen kilolar ilk fırsatta vücut tarafından geri alınıyor

FiT iN TiME ile güç sizde artık!!

EMS kas kütlesinde artışı sağlamanın en etkili yollarından biridir

En etkin kuvvet ve kardiyo antremanını birlikte yapma imkanı sağlar

Kuvvet dayanıklılığını kuvvet sarf edildiğinde kasların yorgunluğa direnme gücünü artırır

EMS antremanı ile yavaş kaslar hızlı kaslar haline getirilebilir

Sadece 25 dakikada Fit In Time antremanı ile elde edilen etki bir spor salonunda 4-5 saat harcayarak elde edilen etkinin çok daha üzerindedir.

Fit in Time Göktürk Studio

Adres : İstanbul Cad. No:20 Gökofis İş Merkezi Kat : 5 Daire 15 Göktürk - Eyüp / İSTANBUL

Telefon : 0212 322 10 02

[email protected]

www.fitintime.com.tr