web sayfası aracılığıyla maçlarını izleyebildiğimiz Fenerbahçe'de Ali Koç ve takım arkadaşları Avrupa futbolunda büyük yer kaplayan futbolcu keşfi konusunda çalışmalara hız vermiş durumda. seçeneği ile tıpkı maçlarını Saracoğlu'nda maç izler gibi izlediğimiz Fenerbahçe'nin Finansal olarak Fair Play konusundaki hassas tutumu ve yakın zamanda yaşanan hata dolu hamleler dolayısıyla bu duruma Fenerbahçe tarafından çok önem veriliyor. seçeneği ile maçlarını izleyebileceğimiz Fenerbahçe bu konuda birçok Avrupa takımının yapısını da inceliyor.

 

Fenerbahçe'nin Haziran ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı olduğunu ilan eden Ali Koç ve ekibi hazırlıklarını son hız devam ettiriyor. Ekibiyle tam bir takım gibi çalışan Ali Koç gayet profesyonelce ve kapsamlı bir çalışma sürdürüyor. Bu çalışmaların içinde Fenerbahçe futbol takımı için de birçok yenilik bulunuyor.

Ali Koç ve takım arkadaşları yakın zamanda Avrupa ve Dünya futbolunda önemli bir yere sahip olan futbolcu keşfi konusunda özellikle değiniyor. Ali Koç ve arkadaşları gerek UEFA Finansal Fair Play konusundaki hassas davranışları gerekse Fenerbahçe yönetiminde izlenen yanlış politikalar sebebi ile yapılan bu projeye daha çok önem veriyor. Ali Koç ve beraberindekiler bir yandan birçok Avrupa kulübünü incelerken diğer yandan da bu alandaki uzmanlar ile iletişim kuruyorlar.

Comolli ile Fikir alışverişi yapıyorlar

Ali Koç'un 1907 Derneğindeki görevi sırasında tanıştığı dünyaca ünlü futbolcu keşif direktörü DamienComolli ile sürekli iletişim kuruyor. Comolli ve Ali Koç'un daha önceleri 1907 Derneğinde yaptığı görüşmelerde futbolcu keşfi için iyi bir ekip kurma zorunluluğuna değinildi. Daha önce birçok Avrupa klübü ile çalışan Comolli, verdiği tavsiyeler ve direktifler ile Ali Koç ve arkadaşlarına yardımcı olacak.