Eyüpspor Kulübü’nün yedi ayrı kategorideki altyapı takımının oyuncu ve aileleri, Eyüp Belediyesi’nin verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Eyüp Belediyesi, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde, Eyüpspor Kulübü’nün yedi ayrı kategorideki altyapı takımı oyuncu ve aileleri için 400 kişilik bir yemek verdi. Programa Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Memiş, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüpspor Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe, kulüp yöneticileri, antrenörler, kulüp çalışanları, altyapı takımlarının sporcuları ve aileleri katıldı.

“GELECEĞİ İNŞA ETMENİN YOLU ÇOCUKLARIMIZDAN, GENÇLERİMİZDEN GEÇİYOR”

Programda kürsüye gelerek genç sporculara ve ailelerine hitaben bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın “Sizler evlatlarınıza, evlatlarınızın bulunduğu ortamlara önem veriyorsunuz. Bu da sizlerin ne kadar iyi aileler olduğunuzu gösteriyor. Hepimizin geleceği, en kıymetli varlıkları evlatlarımız. Biz de bunun farkındayız, Belediye Başkanı olarak her zaman çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini önemsiyorum. İnanıyorum ki geleceği inşa etmenin esas yolu çocuklarımızdan, gençlerimizden geçiyor. Geleceğin daha iyi şekillenmesi için şimdiden gençlerimizi, çocuklarımızı çok iyi yetiştirmemiz lazım. Onları kişilik olarak da, ahlaki olarak da çok iyi yetiştirmeliyiz. Bunun için spora, eğitime önem veriyoruz, önem vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Aykaç ise konuşmasında öncelikle spora vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Aydın’ı tebrik ederek “Eyüpspor’umuzun bir üst lige çıkmasında katkısı olan Belediye Başkanımıza, spor kulübümüze ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Eyüpspor Kulüp Başkanı Recep Kızıltepe de, “Bizlere böyle bir ortam sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu akşamın ev sahibi ve Eyüpspor’umuzun onursal Başkanı, Belediye Başkanımız Remzi Aydın’a da bu güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Eyüpspor’un bu günlere gelmesinde çok büyük katkıları var. Eyüp’te gençlere, çocuklara, spora verilen önemi büyük bir hayranlıkla, heyecanla takip ediyorum. Bu salonda böyle güzel bir aileyi bir araya getirmeyi nasip ettiği için Cenabı Hakk’a şükrediyorum” şeklinde konuştu.
Kürsüye gelerek sporcu velileri adına bir konuşma yapan Selçuk Koyuncu “Kulübümüzü kuruluşunun yıldönümü olan 2019’da 1. Ligde görmek istiyoruz” dedi.