İtalyan Milli Takımı golcüsü ile temasa geçildi, Gomez ve Fiorentina'ya açık mesaj verildi.

Mario Gomez'e sürekli olarak ek süre veren ve bu durumdan oldukça sıkılan Beşiktaş, golcü transferi için yeni girişimler yapmaya başladı.

Alman golcünün takımda kalıp kalmayacağı ile alakalı kesin bir kararını bir türlü bildirmemesi üzerine farklı isimler ile temasa geçen Siyah Beyazlılar Roma'dan ayrılma ihtimali olan Edin Dzeko'nun ardından İtalya Milli Takımının santraforunu da takibine aldı.

Dün oynanan İtalya­Belçika maçında takımının 2. golünü atan Southamptonlı golcü Graziano Pelle ile ilgilenen Siyah Beyazlılar yıldız oyuncuyu alternatiflerden biri olarak listeye aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş, Mario Gomez'in ayrılması halinde yine uzun boylu ve kafa hakimiyeti olan bir santrafor istiyor. Avrupa piyasasında bu özelliklere sahip tüm santraforları tarayan ve alternatif liste belirleyen Beşiktaş yönetimi Dzeko'dan sonra son olarak İtalya Milli Takımının bir numaralı santraforu olan Graziano Pelle'yi gündemine aldı.

Bu oyuncunun menajeri ile temasa geçen Siyah Beyazlılar ilk etapta Pelle'nin Beşiktaş'ta oynamak isteyip istemediğini öğrenecek ve 'olur' demesi halinde pazarlıklara başlayacak.

Yeni forvet görüşmeleri ile Mario Gomez'e ve Fiorentina'ya karşı ''sadece size bağlı değiliz, listemiz geniş ve Gomez'in yerini rahatlıkla doldururuz' mesajı vermek amacında olan Beşiktaş yönetimi santrafor konusunda ciddi adımlar atacak.