Barcelona'nın yıldız futbolcusu Neymar, kulübün sponsorlarından birinin gerçekleştirdiği organizasyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fanatik gazetesinin haberine göre Neymar, Galatasaray'ın efsane isimlerinden biri olan ve geçmişte Katalan ekibinin formasını giyen Gheorghe Hagi ile ilgili soruya beklenmeyen bir cevap verdi.

Brezilyalı futbolcu, bir muhabirin, "Hagi de Barcelona'da senin gibi 11 numaralı formayla mücadele ediyordu. Bu konuda ne düşünüyorsun?" sorusuna, "Hagi kim? Kusura bakmayın, onu tanımıyorum. Ancak Barcelona'da bu forma numarasıyla mücadele etmişse, mutlaka iyi olmalı" yorumunu yaptı. Salondakiler ise bu cevabı duyduklarında kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

"Paris Saint Germain'in sezon başına 40 milyon Euro net maaş teklif ettiği doğru mu?" sorusuna ise Neymar, "Rakam konuşmak hoşuma gitmiyor. O yüzden bununla ilgili hiçbir şeyi doğrulamıyorum. Barcelona'da mutluyum. Ben Barça'lıyım, bu yüzden burada kaldım. Burası evim. Daha uzun yıllar Barcelona'nın zevkini çıkarmayı umuyorum" yanıtını verdi.

Neymar, başka bir soru üzerine ise elinde olsa futbolda çok fazla kuralda değişiklik yapacağını belirterek, bunların başında gol sevinçlerine getirilen yasaklar olduğunu ifade etti. Brezilyalı yıldız, "Elimde olsa gol sonrası sevinçle ilgili kuralları değiştirirdim. Eskiden formayı çıkarıp, çok daha güzel kutlamalar yapabiliyordun. Şimdi hemen gol atıp saha ortasına dönmelisin. Yoksa hakemler cezanı kesiyor." değerlendirmesinde bulundu.