ARSENAL 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Arsenal Soccer School Türkiye düzenleyeceği muhteşem organizasyon ile adına yakışır bir etkinliğe daha imza atacak. Spor dünyasından iş adamlarına birçok ünlü ismin katılacağı faaliyette Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, usta spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın efsane ismi Tugay Kerimoğlu gibi kariyerinde zirveye çıkmış kişiler de Arsenal’in ayrıcalıklı dünyasında boy gösterecek.

Arsenal Kulübü’nün resmi futbol okulu olan Arsenal Soccer School Türkiye, 5-16 yaş arasındaki çocuklara Arsenal'in alt yapısında uygulanan antrenman metotları ve felsefeye uygun olarak futbol bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Etkinliğe katılacak ünlüler bir gösteri maça yapacak. Ayrıca çocuklarla da sahada hoşça vakit geçirecekler. Öte yandan bu gösteri maçını eski FIFA kokartlı şimdilerde yorumcu olan Ahmet Çakar yönetecek.

Arsenal Academy’de verilen hizmetler:
İngilizce Futbol Eğitimi
- Beslenme Doktoru
- Psikolojik Performans Danışmanı
- Spor Pedagogu
- UEFA Pro ve A Lisanslı Teknik Direktörler

  

22 Nisan Cumartesi günü saat 10.00'dan itibaren sizleri ve özellikle de geleceğimizin teminatı, sevgili çocuklarımızı, aralarındaki kardeşlik, spor dolu sevgi, dostluk bağlarını geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz programa bekliyoruz.

Tarih: 22 Nisan 2017 Cumartesi
Saat: 10.00
Yer: Futbol Park Tesisleri 
Adres: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Yeşilvadi Sokak No: 5 Ümraniye/İstanbul