"KİM YAZDIRDI BUNLARI SANA?"

Euro 2016 esnasında hakkında yazdıklarını öne sürerek tecrübeli gazetecenin üzerine yürüyen Arda Turan,  "Bilal Meşe söyle orada mıydın? Bizimle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz? Kim yazdırdı bunları sana. Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a.k! Ben futbolu bırakırım ama aileme şerefime laf söyletmem, o.ç? Patronun Demirören. Sen federasyon başkanının gazetesindesin ya! Federasyon başkanı değil mi senin başkanın." dedi.

ARDA INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Bilal Meşe'nin boğazına sarılan ve küfürler savurmaya devam eden Arda, sabaha karşı Instagram hesabından ise olayları şöyle özetledi:

"DEMİŞTİM!!! Islıklandıktan sonraki röportajımda olanları unutmayacağım diye (euro 2016). Biz ülkemizin formasını terletirken ve sonrasında; yalanla, iftirayla, insanların onuruna laf söyleyerek, ailevi değerlerine dil uzatıp sonra buna gazetecilik diyen kişiler. Benim futbolculuğumu eleştiren gerçek gazetecilere teşekkür etmişliğim vardır haklısınız diye, ama aileme, değerlerime olmaz; gücüm yettiğince de buna izin vermeyeceğim. Dün yaptığım doğru muydu? Bilmem!!! Evine misafir olup, adam satıp, iftira atıp arkadan iş çeviren olacağıma... Yüzüne, bağırarak, hakaret ederek, saldırarak cevap beklerim. Belki doğru değil ama dürüstçe, onurlu, şerefli bir davranış."