Adaylık açıklamasına eşi ve iki kızıyla gelen Rıza Akpolat konuşmasında Beşiktaş’a daha iyi bir hayat geçireceğinin taahhüdünü vererek başladı. İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra birçok partilinin, sivil toplum ve Çarşı grubu üyelerinin katıldığı adaylık açıklamasında Rıza Akpolat gençlik kollarından başlayan siyasi çalışmalarını anlatarak tecrübeli bir genç siyasetçi olduğunun vurgusunu yaptı.

Beşiktaş’ın Her Karış Sokağını Mustafa Kemal’in Gözleri Gibi Işıl Işıl Aydınlatacağız

Konuşmasında Beşiktaş’ı Avrupa’nın gözde kenti haline getireceklerini belirten Rıza Akpolat’ın konuşması açıklamaya katılanlar tarafından sık sık alkışlarla kesildi. Diğer belediye başkan aday adaylarına ve meclis üyesi aday adaylarına da başarılar dileyen AKPOLAT, aday kim olursa olsun partililik bilinciyle Beşiktaş’ın değerlerine değer katarak el ele omuz omuza mücadele verilmesi gerektiğini belirtti.

Beşiktaş’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nin Değerleriyle Yöneteceğiz

Mustafa Kemal’in, İsmet İnönü’nün, Fevzi Çakmak’ın, Orhan Veli’nin Beşiktaşını daha çok değer katacağız diyen Rıza Akpolat, Beşiktaş’ı sosyal demokrasi, adalet, çağdaş normlarla ve kısacası CHP’nin değerleriyle yöneteceğini vurguladı.