Göktürk'te siyasi partiler arasında tek aday gösterilen Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Başbuğ Pınarbaşı tebrik ve teşekkür mesajı yayınladı.

7 Haziran seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte New Göktürk gazetemize konuşan MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Başbuğ PINARBAŞI ve MHP Göktürk Teşkilat Başkanı Sakıp PEKÜN önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim sonuçlarının vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dileyen Başbuğ Pınarbaşı, “
Hareketimiz bir tavır hareketi liderimiz 21.yüzyılın Bozkurt ruhlu yolbaşçısıdır.Hepimiz ayaktayız, YILMAYACAĞIZ, YIKILMAYACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ. Başta geleceğimizin emanetçileri çocuklar olmak üzere, bütün Teşkilatlarımıza, bize destek veren Ülküdaşlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime ve dualarını bizlerden eksik etmeyen Analarımıza teşekkürlerimi sunarım.Gayret bizim, teveccüh Milletin, takdir Allah'ındır.” dedi.

Ardından söz alan Sakıp Pekün seçim sürecinin kendileri için yorucu geçtiğini belirtti.Sakıp Pekün
Seçim döneminde her aşamada yanımızda olan mahalle, il ve ilçe teşkilatlarımıza, bizlere her türlü maddi manevi destek veren dava arkadaşlarımıza ve tüm halkımıza teşekkür ederim. Gittiğimiz her yerde Göktürk halkı bizi büyük ilgiyle karşıladı. Başta Göktürk Halkı olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim, Seçin sonuçlarının vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.