MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin MYK üyeleri ve yeni seçilen milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü. Toplantıya adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken MYK Üyesi Av. Başbuğ Pınarbaşı’da katıldı.

Devlet Bahçeli’nin 75 MYK üyesi ve yeni seçilen 80 milletvekiliyle, 7 Haziran’daki genel seçim sonuçları ve koalisyon ihtimalleri konusunda fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Milletvekilliği adaylığı sürecinde, Eyüp'ten Beşiktaş’a, Gaziosmanpaşa’dan Şişli’ye yaptığı çalışmalarla hafızalara kazınan, seçim Tırı ile İstanbulluların gönlünü fetheden MHP MYK Üyesi Av. Başbuğ Pınarbaşı’da toplantıya katılan isimler arasında yer aldı.


Toplantı sonrası sosyal medyada toplantıya ilişkin görüşlerini açıklayan Pınarbaşı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli her zaman, her şarta olduğu gibi yine kararlı duruşunu göstermiştir. Dava mensupları olarak sonuna kadar yanındayız. Tavize ve kirli pazarlıklara açık olmayan Milliyetçi Hareket’tir. Ülkücü hareket omuz omuza yürüyor.” ifadelerini kullandı.

başbuğ pınarbaşı-