Tehlikeli Dişi (2002)

Joe Tyler, dünyanın en sıkıcı işlerinden birini yapmaktadır. Çalıştığı şirket, her türlü yasal evrakın işadamlarından mafyaya kadar çeşit çeşit insana ulaşmasını sağlamaktadır. Joe'nun son işi, Texas'lı zengin bir sığır tüccarının karısına boşanma evraklarını teslim etmektir. Ancak Sara Moore, evrakları getiren Joe'ya gönlünü kaptırır ve ikili, güzel kadının hakkı olan tazminatı alabilmesi için kocasıyla uğraşmaya başlarlar.


 


Gettin Even with Dad (1994)

Macauly Culkin'in başrolde olduğu filmde 11 yaşındaki çocuk babasıyla daha fazla zaman geçirebilmek için onu dolandırır.




The Apparition (2012)

3 genç lise öğrencisi Kelly, Ben ve Patrick parapsikolojik bir deneye katılırlar. Bu deneyde deneklerde paranormal tepkilerin olup olmadığı ölçülmektedir fakat bir şeyler ters gider. Kelly'nin evinin yakınlarında garip olaylar yaşanmaya başlayınca, peşlerinde doğaüstü güçlere sahip bir varlık olduğunu fark ederler
.



Zoom (2006)

Jack Shepard, eski bir süper kahramandır. Bir grup iflah olmaz çocuğu, özel bir akademide eğitip yeni süper kahramanlar yaratabilmek için yeniden göreve çağırılınca bu ufak yaramazlarla zorlu ama bir o kadar da komik ve eğlenceli anlar geçirecektir.




Hız Tuzağı 2 (1997)

Hız Tuzağı'nın devamı olan bu heyecan dolu macerada can yeleklerinize sıkı sıkı sarılın. Sandra Bullock, onu yıldızlaştıran Annie Porter rolü ile tekrar karşınızda, ve erkek arkadaşı (Jason Patric) ile Karayipler'de dünyanın en lüks seyahat gemisi ile tatile çıkar. Ama keyifli tatilleri, çılgın bir bilgisayar dahisinin (Willem Dafoe) gemiyi ele geçirmesi ve kendini yok etme rotasına oturtması ile son bulur.




Deuces Wild (2002)

Leon ve Bobby, Deuces olarak bilinen bir Brooklyn sokak çetesinin üyesi iki kardeştir. Kardeşleri aşırı uyuşturucu yüzünden ölür ve çete kendi bölgelerinden uyuşturucuyu uzak tutma kararı alır. Rakip çete olan Vipers ise onların aksine uyuşturucu yaymaya çalışmaktadır. Deuces, ölmek pahasına da olsa uyuşturucuya karşı savaşacaklardır.




Korku nokta com (2002)

New York'da bulunan 4 ceset yetkililerin dikkatini çeker. Genç polis dedektifi Mike Reilly, sağlık bakanlığına bağlı güzel araştırmacı Terry Houston'ın da yardımıyla 4 şüpheli ölümü araştırmaya başlar. Hepsi de ortak bir payda da birleşmişlerdir. Fakat bunun bir tesadüf olup olmadığı belli değildir..! Kurbanların hepsi, Feardotcom adresindeki internet sitesine girdikten 48 saat sonra gizemli şekilde ölmüştür. Zamanla ölümlerin arkasındaki gerçeğin, gözükenden çok daha karışık olduğunu fark etmeye başlarlar. Sırrın çözülmesi içinse tek bir yol vardır. O da siteye girmek!..





Kutsanmış Çocuk (2000)

Maggie O'Connor'ın (Kim Basinger) pratik yaşamında şeytanlar, iblisler, hayaletler gibi kavramlara, kısacası doğaüstü şeylere pek yer yoktur. Onun yaşamı New York'ta son derece yoğun bir hastanede geçmektedir. Orada hemşirelik yapan Maggie bir gün inatçı kızkardeşi Jenna'yı (Angela Bettis) yağmurlu bir Noel akşamında kapısının eşiğinde görür. Jenna'nın yanında Cody (Holliston Coleman) isimli otistik bir çocuk vardır. Cody'yi alan Maggie onu çok sever ve üstelik ona çok da bağlanır. Aradan 6 yıl geçer. İkisi birbirlerine çok alışmışken Jenna aniden yine Maggie'nin yaşamına girer. Üstelik bu kez yanında gizemli kocası Eric Stark (Rufus Sewell) da vardır. Ve Eric bir ara fırsatını bulup Cody'yi kaçırır. Maggie çocuğun kendisinin olduğuna dair hiçbir yasal dayanağı olmamasına rağmen gizemli vakalarla uğraşan FBI ajanı John Travis'in (Jimmy Smits) ilgisini çeker. Çünkü kaçırılan Cody'nin doğum günü, hâlâ kayıp olan başka çocukların doğum günüyle aynıdır.



Battlefield Earth (2000)

3000 yılında uzaylı bir ırk tarafından köleleştirilen ve yok olmanın kıyısına gelen insan ırkı savaşmaya karar verir.




The In Crowd (2000)

Zihinsel rahatsızlığı olan bir kadın şehrin sosyetik bir kulübünde işe girer. Şehrin zengin çocuklarının grubunun başındaki kişiye âşık olur. Fakat bu adamın söylemekten çekindiği karanlık sırları vardır.