1. Stajyer



Büyük üstad Robert De Niro'nun oynadığı bu filmde, bir şirketin açtığı stajyer programına başvuran bir adamın hikayesi anlatılıyor. İşin ilginç kısmı, adamın 70 yaşında olması! Mükemmel bir azim hikayesi için mutlaka izlemelisiniz!

2. Makinadaki Adam



Steve Jobs biyografilerinden artık gına gelmiş olabilir ancak bu belgesel gerçekten de Hollywood sıkıcılığı ile üretilmemiş bir yapım. Gerçek kişilerle yapılan söyleşilerin de yer aldığı bu yapımda Steve Jobs'un hiç bilmediğiniz hayatına tanıklık edeceksiniz.

3. Kod: Cinsiyet Ayrımını Kapatmak



Özellikle kadınların mutlaka izlemesi gereken bir yapım. Amerika'da genel olarak teknoloji sektörü olsa da daha çok yazılım alanını ele alan ve kadınların çalışma şartlarının zorluklarına rağmen başardıklarını anlatan bu belgesel sizi çok etkileyecek!

4. Çok Pişmiş



"Her şeyi arkamda bırakıp ufak bir kafe açacağım." Yeme-içme ile ilgili hemen herkesin kurduğu hayallerden biridir değil mi? Bu komedi-drama türü filmde de, hayallerinin peşinden koşan bir şefin hikayesini izleyeceksiniz.
Uyarı: İlham içerir!

5. Daha Hızlı Bir At



Dünyanın en ünlü arabalarından biri olan Ford Mustang'in hikayesini merak ediyor musunuz? Tasarımından mühendisliğine kadar birçok zorluğa karşı gelmiş bir ekibin hikayesi, sabır ve emeğin, başarıya giden yolda ne kadar önemli olduğunu size kanıtlayacak nitelikte!

6. İşimiz İş



Bir kobi işletmesi sahibi ve iki çalışanının, çok önemli bir anlaşma yapmak için Avrupa'ya yaptıkları yolculuk, iş dünyasındaki beklenmeyen süprizleri mükemmel bir mizahla bize gösteriyor. Kesinlikle kaçırmayın! Vince Vaughn da bonusu olsun!

7. Büyük Açık



Girişimci Ruhunuzu Kabartacak 2015 Yapımı 8 Mükemmel Film
Ünlü bir romandan uyarlanmış bu filmde de, iş dünyasındaki krizlerle başetmenin ve hatta bazen edememenin hikayesi anlatılıyor. Brad Pitt de cabası!

8. Bloodsucking Bastards



Girişimci Ruhunuzu Kabartacak 2015 Yapımı 8 Mükemmel Film
Biraz korku, biraz da komedi sayılabilecek bir film. İş yerinde aşırı çalıştırılan bir işçinin, yeni işvereninin, işçilerini vampirlere çevirmesini konu alıyor. Ekip yönetimi hakkında süper mizahi bir film! Girişiminiz başarılı oldukça bu filmden öğrenecek çok dersiniz olacak!