New Göktürk Dergisi ekibi olarak katıldığımız ‘Adam Mısın!’ın filmi galasında Türk televizyon dünyasının efsane isimleri Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener’in başrollerini paylaştığı, Ceyhun Yılmaz, Kadir Çöpdemir, Nagehan Alçı, Burçin Abdullah ve Duygu Şen’in kadrosunda yer aldığı  filmin galasına ünlü isimler akın etti. 1000’in üzerinde davetli, filmi kahkahalarla izledi. Bazı sahneler alkışlarla kesildi.
 
‘BU FİLM BİR ANTİDEPRESAN’
Gösterim öncesi, kırmızı halıda basın mensuplarının karşısına çıkan ekip, sorulan soruları içtenlikle cevapladı. Filmi, ‘Kurulan hayal üstüne çıktıkları bir yol’ olarak tanımlayan ekip oyunculuğun ne kadar zor olduğunun farkına vardıklarını söyledi. ‘Allah oyunculara sabır versin, işleri çok zormuş. Yaşayınca anladık’ dediler. Basın mensuplarının ‘İnsanlar bu filme neden gelmeli?’ sorusunu ise Ahmet Çakar ‘Gülmek için gelsinler, bu film bir antidepresan. Rahatlatır, huzur verir’ şeklinde cevapladı.
 
Filmin galasına Alişan, Metin Korkmaz, Tugay Kerimoğlu, Yusuf Güney, Seray Sever, Polat Yağcı, Osman Gökçek, Bircan-Şenol İpek, Survivor Semih, Hakan Hatipoğlu, Hande-Murat Başoğlu, Nadide Sultan, Şebnem Schaffer, Çiğdem Tunç gibi ünlü isimler katıldı.
 
Filmde Ahmet Çakar’ın bir ayıyla hamamda karşılaştığı sahne, Rasim Ozan Kütahyalı’nın Serdar Ortaç olduğu sahne ve Sinan Engin’in havuz başında kavga ettiği sahne başta olmak üzere, bir çok sahne alkış ve ıslıklarla kesildi.
 
Yapımcılığını Cihat Zembat ve Suat Küçükaydın’ın yaptığı, Filmhane imzalı ‘Adam Mısın!’ın senaryosunu Cihat Zembat ve Olkan Serdar Yıldız birlikte yazdı. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı film bugün (18 Kasım) vizyonda...
 
 
Vizyon Tarihi : 18 Kasım
Yapımcı : Filmhane
Yönetmen : Emir Khalilzadeh
Senarist : Olkan Serdar Yıldız, Cihat Zembat
Oyuncular : Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Ertem Şener, Abdülkerim Durmaz, Kadir Çöpdemir, Ceyhun Yılmaz, Burçin Abdullah, Duygu Şen, Nagehan Alçı
 
‘Adam Mısın!’ Fragman