PEHLİVANOĞLU; “GÜCÜMÜZÜ SARIYER HALKINDAN ALIYORUZ”


Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Her sayımızda ayrı bir özen ayrı bir heyecan duyduğumuz gazetemiz,  tarafsız ve ilkeli duruşu yoluna devam ediyor. Sarıyer’de tüm mahalleleriyle yaşanan güncel olayların yanı sıra siyasetten eğitime, kültür sanattan sağlığa, ekonomiden spora kadar birçok alanda haber ve köşe yazılarımızla siz okurlarımızı gücümüz yettiğince bilgilendirmeye, aydınlatmaya çalışıyoruz.  Dalya dediğimiz, bu sayımızda yine dopdolu! Haber, röportaj, ilan, reklam ve tanıtım yazıları ile yine bugüne kadar olduğu gibi bir solukta okunacak gazete yaptık. Gücümüzü Sarıyer’den alıp, Sarıyer’ için harcıyoruz” dedi.



HABER MERKEZİ’NDE YENİ YÜZ

Haber merkezine yeni bir gazetecinin katıldığını hatırlatan Pehlivanoğlu, “Haber Merkezi’mize 100.’cü sayımızla birlikte yeni bir arkadaşımız daha katıldı. 15 yılını gazeteciliğe, haberciliğe veren Abdulhamit Albez, artık Sarıyer Posta için haberlerini yazacak.”diye konuştu.
Daha önce Türkiye’nin değişik bölgelerinde günlük gazetelerde muhabir, editör ve genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulunan Abdulhamit Albez ise,  “Kısa bir süre oldu Sarıyer’e geleli. Sarıyer Posta Gazetesi’ni Sarıyer’de yayımlanan gazeteler arasında haberciliğiyle ve tarafsız kimliği ile sıyrıldığını gördüm. Sarıyer Posta ailesinde görev almaktan dolayı son derece mutluyum. Doğru, objektif ve ilkeli haberciliğimi artık Sarıyer’de yapacağım. Kalemimiz gücün değil hak’kın karşısında ancak eğilir.”diye konuştu.

100. SAYIMIZDAKİ HABERLERİMİZDEN BAZI BAŞLIKLAR;

 -Sarıyer son 10 yılın en kaliteli eğitim dönemini yaşayacak!
– Zekeriyaköy’ün geleceği tehlikede
-Muhtarlardan ses panelleri hakkında önerge
– Sarıyer Protorolü Karupark’ta bir araya geldi
– Yüz akıyla 100. Baskı
– Erdem: Günlük ortalama 600 başvurusu oluyor.
-Güvenden sağlıklı beslenme önerileri
-Bakır: Platform ruhu taşıyan bir derneğiz.
-Sarıyer Market 11. Şubesi’ni Maden’de açtı
-Pembe Sağlık TIR’ı Sarıyer’de
– Erdem İpekçi: Hepimiz aynı gemideyiz.
– Akademi’de ödül gecesi.
– Her öğrencinin gelişime ihtiyacı var.
– Bayraktar; düşmanını affet ama bir yere kaydet,
-Sarıyer Belediyesi  2017 bütçesi kabul edildi.
-Anayasa’nın eşitlik ilkesi ihlal ediliyor.