Sarıyer Kilyos’ta satılık otel ve turizm imarlı arsa

Toplam 44 odalı, deniz manzaralı 150 kişilik bahçeli kafe – restoran alanına, 100 kişilik toplantı salonuna sahip olan Kilyos Kilya Oteli ve turizm imarlı yan parseldeki arsayla birlikte satışa çıktı. Otel konumu, altyapısı ve konumlandığı alan ile yatırımcılara üç önemli avantaj sunuyor.

İstanbul Havalimanı’na 20 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Marmara Otoyolu’na sadece 5 dakika uzaklıktaki, Maslak ve Boğaz’a 20 – 30 dakika aralığındaki mesafeyle avantajlı bir lokasyonda yer alan Kilyos Kilya Oteli, RE/MAX AHENK Gayrimenkul’den satılık.

RE/MAX AHENK kurucularından Sinem Özüçler ve gayrimenkul danışmanı Elvin Talu bu otel yatırımına ilişkin detayları ve yatırımcılara sunduğu avantajları New Göktürk Dergisi’ne anlattı.

RE/MAX Ahenk Gayrimenkul hakkında kısa bir bilgi alabilir miyiz? Kuruluşunuzdan bu yana hangi ödülleri aldınız?

“Hayallerinizin yanına, bizi not edin” mottosu ile 2007 yılında İstanbul, Sarıyer’de Tülin Özüçler ve Sinem Özüçler tarafından kurulan RE/MAX AHENK, İstanbul’un değerli lokasyonlarındaki uzmanlığı ve ödüllü gayrimenkul danışmanları ile RE/MAX Türkiye Ailesi’nin en başarılı şubeleri arasında yer alıyor.

 AHENK GAYRİMENKUL İLK 10’DA

2020 yılında RE/MAX Türkiye Avrupa Yakası ciro birinciliği bulunan RE/MAX AHENK Gayrimenkul, RE/MAX Türkiye Genel Ciro Sıralaması’nda da ilk on arasında yer alıyor.

RE/MAX AHENK; müşteri memnuniyetine önem veren danışmanları ve çözüm odaklı ve hızlı sonuçlar alınabilen gayrimenkul danışmanlığı hizmetiyle, Türkiye’deki gayrimenkul danışmanlığı algısını değiştirmeyi hedefliyor.

Portföyünüzde turizm sektörüyle ilişkili müşteriler ya da otel, restoran gibi gayrimenkuller mevcut mu? Daha önce satışına aracılık yaptığınız oteller var mı?

14 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veriyoruz. Konut, lüks konut, ticari gayrimenkul ve proje danışmanlığı yapıyoruz. Bugüne kadar İstanbul genelinde, İstanbul dışında otel pazarlama ve satış çalışmaları yaptık. Dolayısıyla otel yatırımı ile ilgilenen müşteri datamız bulunmaktadır. Şu anda da portföyünüzde İstanbul Sarıyer’de yer alan satılık bir otel var.

SÜRPRİZ YOK

Bu otel yatırımı hakkında bilgi alabilir miyiz?

Bütün yatırımcıların aradığı matematik hesabı tutan bir yatırım.

Kilyos Kilya Oteli’nin yasal hiçbir problemi yok. Satış için talebe göre şirket ve tapu devri yapılabilir. Karşılaşabileceğiniz herhangi bir sürpriz yok. Her konuda şeffafız.

Aktif çalışan ve sürekli kendini yenileyen/geliştiren bir işletmedir.

Bölgeye olan talebin her geçen gün arttığı İstanbul’un kuzeyinde, Sarıyer/Kilyos’da kısıtlı sayıdaki otel ve turizm imarlı arsalar arasındaki yatırım için en cazip ve en yeni otel durumundadır.

 

OTELİN ÖZELLİKLERİ

Bu otel, 2222 metrekare arsa alanı içerisinde toplam 2870 metrekare kapalı kullanım alanına sahiptir. 37 standart oda, 3 aile odası, 4 suit oda olmak üzere toplam 44 oda ile, deniz manzaralı açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası, deniz ve havuz manzaralı spor salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, deniz manzaralı ve 150 kişilik bahçeli kafe & restoran alanı, 100 kişi kapasiteli toplantı salonu, resepsiyon ve lobi alanı sunmaktadır.

“OTELİN ODA SAYISI ARTTIRILABİLİR”

 Satıştaki bu otelin sunduğu en önemli birinci avantaj; otel ile birlikte satışta olan, yan parseldeki 2144 metrekarelik turizm imarlı alandır. Bu parsel üzerinde Kilya Evleri (18 Apart) bulunuyor. Mevcuttaki yapılar yeniden projelendirip değerlendirilebilir ya da yeni bir otel yapılarak oda sayısı arttırılabilir.


 

Bu konuda RE/MAX AHENK olarak; bölge ve yatırım danışmanlığımızla destek için hazırız.

 İkinci avantajımız kira gelirleri, apart gelirleri… Satışa konu olan taşınmaz, bünyesinde kiraya verilebilecek 5 dükkan, 6 hazır ofis, 1 depo ve 1 villa barındırıyor.

 Üçüncü avantajımız ise otelin bulunduğu lokasyon ve konumdur. Muhteşem deniz manzarasını ve gün batımını tarif etmek zor, görmek gerek.

İstanbul Havalimanı’na 20 dakika ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Marmara Otoyolu’na sadece 5 dakika uzaklıkta, ayrıca Hacı Osman Metro İstasyonu, Maslak ve Boğaz’a 20 – 30 dakika aralığındaki mesafeyle avantajlı bir lokasyondadır.

Unutmayın; doğru otel yatırımı için en önemli ve öncelikli ilk faktör otelin bulunduğu lokasyondur.
 

SATILIK OTEL VE TURİZM İMARLI ARSA HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN

Sinem Özüçler

Re/Max Ahenk (Broker & Owner)

0533 956 17 12

[email protected]

SATILIK OTEL VE TURİZM İMARLI ARSA İLANI İÇİN TIKLAYIN