SSANGYONG marka araçların yetkili teknik servisi ve aynı zamanda diğer marka ve model araçlarında özel servisinde 800 m2 kapalı, 200 m2 açık alanda, konusunda uzman 20 personelle hizmet veren Gürcan Otomotiv’in işletmeciliğini Muhabbet Gürleyen yapıyor.

Gürleyen, “Bünyemiz de tüm servis hizmetleri kaporta, boya, mekanik, elektrik hizmetleri vermekteyiz. 7/24 kurtarıcı hizmetimizin yanı sıra sigorta ve hasar işlemlerinde çözüm ortağıyız” dedi.


ARAÇ SATIŞLARIMIZ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR


Gürleyen, “ SSANGYONG markasını tercih etmemizdeki en önemli  neden markanın Şahsuvaroğlu kalitesi ve güvencesiyle Türkiye’ye getirilmiş olması, ileri teknoloji ve kaliteyi birlikte kullanılması tercih etmemizin en önemli sebeplerinden birisidir. SsangYong Güney Kore’de üretilen bir markadır. Bu sebeple 0 ve ikinci el araç satışlarımızda ki artış dikkat çekmektedir” dedi.


GÜRCAN OTOMOTİV’DEN RENT A CAR AYRICALIĞI

SSANGYONG Tivoli model araçları kısa veya uzun dönem kiralama hizmetleri verdiklerini belirten Gürleyen, “Kendimizi sürekli geliştirerek, müşteri memnuniyetini en önemli hedef olarak görüp, çağımızın modern servis hizmetleri anlayışıyla, RENT A CAR faaliyetimizle de hizmet vermeye başladık. Sürekli gelişen ve değişen hizmet ihtiyaçları doğrultusunda müşterilerine maksimum hizmet kalitesini sunmayı kendimize misyon ediniyoruz.
 
 Atatürk Oto Sanayi, 44.Sk. A Blok No:78-79-106
Maslak İstanbul.

Tel: 0212 346 23 46

www.gurcanotomotiv.com.tr