Çarpmanın etkisiyle yere savrulan genç, kanlar içinde kalırken sürücü aracıyla kaçtı. Hastaneye kaldırılan gencin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis, kaçan sürücünün peşine düştü.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Büyükdere Mahallesi’nde meydana geldi. Çayırbaşı Caddesi’nde seyir halindeki beyaz bir kamyonet gireceği sokağı geçince yasak olmasına rağmen geri doğru gelmeye başladı. 50 metre geri gelen kamyonet, ani bir hareketle hızlıca soldaki Azatlı Sokak’a girmek istedi. Süratli olan araç, o sırada yoldan geçen bisikletli gence çarptı.

Çarpmanın etkisiyle devrilen bisikletten düşen genç yere çakıldı. Gencin yerde kanlar içinde kaldığını gören kamyonet sürücüsü aracıyla hızlıca olay yerinden kaçtı.



OPERASYON BAŞLATILDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Sarıyer Belediyesi ambulansı ve sağlık görevlileri geldikleri olay yerinde gence ilk müdahaleyi yaptı. Bir süre sonra gelen 112 Acil Servis ambulansına konulan yaralı genç hastaneye götürüldü.
Yoğun bakım ünitesine yatırılan gencin durumunun ağır olduğu ve ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, olay yerini gören güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bisiklete çarpıp kaçan şoförün yakalanması için operasyon başlatıldı.






KAYNAK: SARIYER