Sterimar Nazal Sprey

Özellikle havaların soğuduğu dönemlerde, sonbahar ve kış mevsiminde yediden yetmişe herkesin yaşamakta olduğu en büyük sıkıntı burun tıkanıklığıdır. Gribal enfeksiyonlar, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklar genellikle burun tıkanmasına yol açmaktadır. Ayrıca alerjik reaksiyonları olanlar için de yaz kış çeşitli burun tıkanıklığı ve akıntısı sorunları meydana gelebilmektedir. Bununla birlikte özellikle bebekler için solunum yolunun açık tutulması oldukça önemli olduğundan dolayı bir yaşına kadar olan bebeklerde de sürekli burun tıkanıklığı sorunu yaşanmaktadır. Bu gibi durumlarda çeşitli nazal spreyler kullanılabilmektedir. ancak birçoğunun içerisinde çeşitli etken maddeler ve kimyasal özellikler entegre edildiğinden dolayı sürekli kullanım söz konusu olmamaktadır. Sterimar deniz suyu bu konseptin tamamen dışında %100 doğal bir şekilde üretildiğinden dolayı bebeklerde dahi sorunsuz bir kullanım ortaya çıkartmaktadır.

Sterimar Deniz Suyu ve Kullanım Alanları

Açık okyanuslardaki deniz sularından imal edilmekte olan Sterimar burun spreyi içerisinde hiçbir şekilde etken madde barındırmamaktadır. Tamamen doğal bir ürün olarak imal edilen burun spreyinin depolanma aşamasından önce çeşitli numuneler alınarak en temiz ve saf olan okyanus suyuna ulaşılmaktadır. Bu şekilde 50 miligramlık veya 100 miligramlık tüplerde satışa sunulmakta olan Sterimar bebekler ve yetişkinler için iki ayrı konseptle üretime girmektedir. Ayrıca özellikle uç kısmında yeni bir teknolojinin devreye girdiği burun spreyi buruna hiçbir şekilde temas etmeden kullanım sağladığından dolayı tüp bitene kadar güvenli bir şekilde kullanın vaat etmektedir. Doktorlar başka bir şekilde önermemiş ise Sterimar bir burun spreyi gün içerisinde maksimum 6 defa kullanılabilmektedir. 4 saatte bir kullanım söz konusu olduğu gibi normal şartlarda günde 3 sefer kullanımda burun içerisinde rahatlama meydana getirmeye yeterli olabilir. Sadece yetişkinlerde değil bebeklerde de kullanılabilmektedir. Burun spreyi grip, soğuk algınlığı, sinüzit, kulak burun boğaz rahatsızlıkları gibi durumlarda kullanılmakla birlikte bebeklerin sürekli olarak burunlarının temizlenmesi ve burun yolunun açık tutulması için de tercih edilmektedir.

Sterimar Burun Spreyi Faydaları

Okyanus suyunun doğalından faydalanmakta olan Sterimar burun spreyi özellikle alerjik reaksiyonları bulunan kişiler için uygun bir ürün olabilir. Burun mukozasını sürekli olarak nemlendiren ve kurumasının önüne geçen sprey burun içerisinde doğal nemi sağlayarak hastalıkların semptomlarını azaltabilir. Bu yönüyle burunda sağlanması gereken bariyer fonksiyonunu da kuvvetlendiren sprey bütün akıntıların ve hapşırmaların azalmasına yardımcı olarak hastalıkların daha kolay bir şekilde geçmesini destekleyebilir. Mukoza kısmındaki kaşıntıyı da dindiren sprey burun tıkanıklığını gideren bir rahatlama oluşturabilir.