Herkes için sivilce görünüm itibariyle can sıkıcı bir sağlık sorunu olmaktadır. Cildin hemen hemen her bölgesinde çıkabilir. Küçük, kırmızı renkte kabarcık halinde içi irin dolu bezelere verilen isimdir. için firmamız Maya Estetik sizlere en uygun fiyatlar ile oldukça donanımlı ve hızlı sonuçlarla hizmet vermekteyiz. Sivilce ve akne büyük bir kitle tarafından yaşanan önemli bir sorundur.

Sivilce ve akne tedavisinde kullanılan yöntemler

Firmamız sizlere akne tedavisi için birden fazla yöntem uygulaması sunmaktadır. Bu yöntemler medikal cilt tedavisi, bitkisel yöntemler, ilaç tedavisi, peeling uygulamaları veya cilt mezoterapisi gibi uygulamalar olmaktadır. Her cilt tipine en uygun yöntemler seçilir. Fakat sizlere sunulacak hizmet akne ve sivilce probleminizin şiddetine göre ayarlanacaktır. Her sivilce akne türü ya da çeşidi farklı tedavilere cevap verir. Uygulanacak tedavi de sizlerin sivilce probleminize bağlı olarak uzmanlarımız tarafından karar verilecektir.

Sivilce akne tedavisi yöntemleri nasıl uygulanır

Maya Estetik tarafından sizlere uygulanacak olan Topikal yöntem, ilacın deri üzerine uygulanması ile yapılan bir yöntem olmaktadır. Krem yöntemi de denilebilir. Genelde ergenlik yaşlarda hastalarımıza tercih edilir. Fakat topikal yöntem yetersiz gelirse hastaya ilaç tedavisi yöntemi başlanır. İlaç tedavisi ile topikal yöntemler bazı hastalara birlikte kullanılır. Peeling yöntemi genelde en üst deriye en iyi etkiyi sağlayan bir yöntem olmaktadır. Bu yöntemi sizlere 10 seanta kadar uygulayarak uzmanlarımız tedavi amaçlar. Aralarda 2 ile 3 hafta kadar aralık kullanılır. Uygulanan peeling yöntemi bitkisel olarak uygulanmaktadır. En etkili yöntemlerden biri olan Co2 Fraksiyonel Lazer yöntemi olmaktadır. Bu yöntem ise sivilce ve akne haricinde yara yada çatlak görünümüne kadar etki eden oldukça etkili ve hızlı sonuç almanıza mümkün olan bir yöntem olmaktadır.