2009 yılından bugüne kadar medikal sektörde müşterilerine hizmet veren firma, İnternet sitesi aracılığı ile ürünlerini tanıtıyor ve ürün satışlarını gerçekleştiriyor. Site içerisinde , tıbbi sarf malzemeleri, veteriner hekim malzemeleri ve tıbbi cihazlar ile ilgili kategoriler ve ürünler yer alıyor.

Aile Hekimliği Malzemeleri

Aile hekim malzemeleri konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan site içerisinde tüm hekimlerin ihtiyaç duyabileceği ürünler yer alıyor. kategorisinde bir aile hekiminin ihtiyaç duyabileceği bütün malzemeler baştan sona kadar site içerisinde bulunuyor. Hastaya ilk müdahale sırasında gereken malzemelerden muayene eldivenlerine, steril eldiven çeşitlerinden sargı bezlerine kadar birçok ürün uygun fiyatlar üzerinden site içerisinde satışa sunuluyor.

Veteriner Hekim Malzemeleri

Site içerisinde bir veteriner hekimin ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler 1.kalite olarak müşterilere sunuluyor. kategorisinde veteriner sarf malzemelerden steril enjektörlere, gazlı bezlerden muayene eldivenlerine kadar birçok ürün yer alıyor. Site içerisinde bulunan tüm ürünler ucuz, kaliteli ve Dünya markası haline gelmiş olan markaların ürünleri olarak satışa sunuluyor.

Ziyaretçiler siteye giriş yaparak tüm ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebiliyor. Site içerisinde ziyaretçilerin iletişime geçebileceği destek hatları ve numaralar yer alıyor. Ürünlerin fiyatlarına göz atmak isteyen ziyaretçilerin sisteme üye olması gerekiyor. Siz de tüm ihtiyaçlarınız ve gereken malzemeler için siteye giriş yapabilir, soru ve sorunlarınızı destek biriminden ilgili kişilere iletebilirsiniz.