Dünya’nın her yerinde ve her döneminde rastlanılan insana ait fiziksel kusurlardan biridir kepçe kulaklı olmak. Bu kadar sık rastlanmasının yanı sıra tedavisi de bir hayli kolay olan bu sorun çoğu birey ya da ebeveyn tarafından göz ardı edilmektedir. Fakat bu göz ardı edilmenin özellikle genç yaştaki bireylerde ruhsal ve sosyal sıkıntılara sebebiyet verdiği de apaçık bir şekilde aşikardır.

İşte tam da bu noktada Ankara kepçe kulak tedavisi için Çankaya’da kurulmuş olan tedavi merkezini ziyaret edebilirsiniz. Op. Dr. Raşid Toksöz tarafından yapılan detaylı incelemeler ve kusursuz operasyonlar ile doğal olmayan bu görünümden kendinizi ya da aile bireylerinizi kurtarabilirsiniz.

Ankara’nın En İyi Tedavi Merkezi

Kendiniz, çocuğunuz ya da aile fertlerinizden birinde kepçe kulak sorununa rastlamanız çok olağan bir durumdur. Fakat bu doğal olmayan görünüm için Ankara kepçe kulak tedavi merkezini ziyaret edip bir estetik operasyonuyla bu kusurdan kurtulabilirsiniz.

Alanında en uzman doktorlardan biri olan Op. Dr. Raşid Toksöz tarafından yapılacak olan bu cerrahi işlem hızlı iyileşme süreciyle de sizleri en kusursuz ve en doğal görüntüye kavuşturacaktır. Aynı zamanda eğer bebek sahibiyseniz de bu merkeze yapacağınız kısa bir ziyaret ile bebeğinizde eğer varsa kepçe kulak kusuru erkenden teşhis edilebilir. Bu erken teşhisten sonra da bir operasyona gerek kalmadan bebeğinizdeki bu kusur düzeltilebilir.

Kaynak: https://www.drrasid.com/kepce-kulak-estetigi/