İşte, odanın dekorasyonunu hazırlarken dikkate alabileceğiniz önerilerimiz:

  1. Bebekleriniz için ayırdığınız oda büyük bir oda da olabilir küçük bir oda da olabilir. Bütçeniz ve odanız uygunsa odaya koyacağınız eşyalardan her bir bebek için ayrı alabilirsiniz. Aksi durumda ikiz bebeklerin odalarında her üründen iki tane olması hem bütçenizi yorabilir hem de odayı biraz daha kalabalık ve zor bir dekorasyon ile karşı karşıya bırakır.
  2. Bebeklerin biri kız biri erkekse odanın dekorasyonunu yaparken çok daha dikkatli olmalısınız. Bu durumda odada kullandığınız renkleri ve eşyaları seçerken daha seçici davranmanız gerekir. Kız bebek için ayrı renk, erkek bebek için ayrı renk seçebileceğiniz gibi bunun dışına çıkarak her ikisine de uygun ortak renkler seçerek dekorasyonunuzu yapabilir kullanacağınız detaylarda cinsiyet farklılıklarını yansıtabilirsiniz. Yeşil, krem, sarı, turuncu gibi renkler hem kız hem de erkek bebekler için kullanılabilir.
  3. Odada kullanacağınız mobilyaları satın alabileceğiniz gibi özel tasarım mobilya da yaptırabilirsiniz. İki tane aynı yataktan alarak ikiz bebekleriniz için odayı dekore edebilirsiniz.
Haber Kaynak: www.dekoralist.com