%35 kadar protein oranına sahip olan hurma ile tatlandırılmış bir üründür. Ayrıca fellas protein bar Hindistan cevizi ve bitter çikolata ile oldukça lezzetlendirilmiş doğal bileşenler sayesinde üretilen bir çeşit protein bar ürünü arasında yer alır. Probiyotik lif kaynağı olduğu bilinen fellas protein bar hindiba kökü ile zenginleştirilmektedir. İçeriğinde yer alan bu özellikler sayesinde sindirim sistemi dostu olduğu söylenmektedir. Aynı zamanda tok kalmaya yardımcı bir üründür. Fellas protein barın en çok dikkat çeken özelliği ise gluten, glukoz, ilave şeker, katkı maddesi, fruktoz ve koruyucu madde içermemesidir. Doğal olarak sadece şeker içermektedir.

Fellas Protein Bar’ın İçindekiler

Fellas protein barın içinde; yağı azaltılmış olan Hindistan cevizi unu, hurma, peyniraltı suyu konsantresi, keçiboynuzu unu, kakao kitlesi, Hindistan cevizi, hindiba kökü ve deniz tuzu bulunmaktadır. Birde fellas protein bar; ceviz, fındık, kaju ve badem içeren ürünler ile aynı yerde üretilmiştir. Fellas protein bar paketi üzerinde yer alan bilgilere göz atıldığı zaman bu ürünün güvenle tüketilebileceği görülmektedir.

Eğer sizde bu ürünü tüketmek isterseniz https://www.thelifecoshop.com/fellas-protein-bar adresinden rahatlıkla bulabilirsiniz.