Kilo almak için çaba gösterenler ve metabolizmik nedenlerden dolayı ideal kiloya ulaşamayanlar için Fatmax tableti sunuyoruz. Sağlığa hiçbir zararı olmayan aktif maddelerin karışımıyla hazırlanan Fatmax, daha formda bir bedene kavuşmanız için idealdir. Kemiklerinizi kaplayan tabakanın daha dolgun olmasını sağlayan Fatmax tablet, şişirici yahut boş görüntü veren ürünlerden değildir.

Ciddi manada kilo alabilmenizi destekler ve daha sağlıklı görünmeniz için ideal kilonuza ulaşmanızı sağlar. ISO ve Helal belgeleri ile imal edilen ürünümüz, Tarım Bakanlığı izni ile satışa sunulmaktadır.

Fatmax Tablet Özellikleri Nelerdir?

Kas yapıcı doğal takviye ürün olan Fatmax, 1 ayda kilo almanızı destekler. Spor yaparak kilo alımınızı desteklemeli ve doğal kilo alma, kas kütlesini artırma fonksiyonlarını daha hızlı devreye sokmalısınız. Fatmax, efervesan tablet olarak kullanılır. Ürün, iştah açıcı özelliği ve sindirim sistemini yavaşlatıcı formülüyle en doğal şekilde kilo almanızı destekler.

Dengeli ve sağlıklı beslenme formülüyle, vücuttaki kalori yakımını yavaşlatan Fatmax tablet, vücuttaki kas kütlesinin artmasına ve doğal yöntem ile kilo almanızı sağlar. Online sipariş sistemimiz ile dilediğiniz sayıda ürün siparişi verebilir, güvenilir ödeme yöntemlerinden yararlanabilirsiniz. GMP üretim garantisi ve onayı ile imal edilen sağlıklı kilo alma ürünü Fatmax, cazip fiyatlarla Türkiye'nin her şehrine kargo ediliyor.

Fatmax Nasıl Kullanılır?

Ürün içeriğinde ideal kullanım özellikleri belirtilmektedir. Fatmax kullanımı, günde iki kez alınmalıdır. İlk 30 günde kilo almaya hemen başlar, 90 günde ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. Spor takviyesi, dengeli ve sağlıklı kilo alımı için gereklidir.

Kahvaltı sonrasında ve yemeklerden sonra tablet şeklinde alınan Fatmax, 1 bardak ılık su ile eritilerek içilir. Etkileşimin beklememesi ve hemen tüketilmesi gereklidir. Günlük kalori alımınızın biraz daha üzerinde beslenmeli ve Fatmax ile alınan kaloriyi muhafaza etmelisiniz.

İçerisinde bulunan doğal vitamin ve mineraller ile sağlıklı şekilde kilo almanızı destekleyen tablet, kas kütlesi artırımı ile daha fit, daha formda ve daha ideal bir bedene kavuşmanızı sağlar. Çift katmanlı olarak imal edilen Fatmax, protein, vitamin, mineral ile desteklenirken, diğer katmanında metabolizmayı yavaşlatan, kalori ve yağ desteği sağlayan özellikte üretilmiştir.