ERKEKLERİ ÇEKİCİ YAPAN 7 MADDE !

1-Güçlülük :

Söylediğimiz şey Temel Reis olmak değil. Bugün fiziksel gücü bir kenara bırakıyoruz. Hayata olan gücü, duruşu, kararlılığı...



2-Narin Yapı : 

Güçlü yapısının altında bile narin bir yapı olduğunu bilmek belki zaman zaman bunu görmek, onunda korkularının güçsüzlüklerinin olması belki anaç yapımızı okşadığı için hoşumuza gidiyor.



3-Sımsıcak halleri :

Biz kadınız, sıcaklık samimiyet olmayan bir yerde işimiz olmaz. Kararında ortaya çıkan sıcaklık bizi bağlar. Kapalı kapılar buz gibi duvarlar karşısında bir erkeğe ulaşmamıza imkan yok.



4-Ruhsal yetkinlik :

Nedir ruhsal yetkinlik, ahlaki yapının hayatının tamamına yayılmış olma durumu. Olmadığı gibi biri gözükme derdinin olması, güven, sağ duyu... Ruhsal yetkinliği olmuş, oluşmuş, gelişmiş erkek çekicidir net.



5-Güldürürken düşündüren erkek :

Şaka şaka güldürürken düşündüren erkeklere ihtiyaç yok. Eğlenceli ve mizahı kuvvetli bir erkeğin tatlılığı bize yeter :) Ya da şöyle tarif edeyim bizi en çok gülerken görmeyi seven erkekler merhaba.



6-İncelik :

Seni tanımayı isteyen, tanıyan, nerlerden hoşlandığını bilen, hoşnut olacağın küçük anlamlı sürprizler yapabilen, kelimeleriyle ruhunu okşayan.... Daha fazla yazmaya gerek yok heralde



7-Kriz yönetimi :

Burada öncelikle şahsi fikrimi söylemek istiyorum. Bir erkeği ancak ve ancak kriz durumlarında tanırsınız. Ekonomik krizden bahsetmiyorum (lakin küçük de olsa bir payı vardır) olayların en dayanılmaz hali aldığı dönemlerde kontrolünü kaybetmeyen bir erkek birakın kadınları tüm insanlık tarafından çekici bulunur.