Ağız bakımına dikkat eden birçok insan için en büyük kaygı ağız kokusudur. Piyasada Ağız hijyenini sağlayabilecek yüzlerce ürün çevremizde yer alsa da, hangi ürünün fazla katkı sağlayacağı ile ilgili hep bir bilinmezlik vardır. Nasıl engelleneceği bilinmeyen diş taşları, farkına varılmadan oluşan diş çürükleri ve sonrasında gelen ani diş kayıpları, ağız sağlığını düşünen herkes için korkulu bir rüya haline gelmektedir.
 
Piyasada sürekli duymaya ve görmeye alışmış olduğumuz diş temizleme ürünlerinin nasıl ve ne şekilde kullanıldığı, bu ürünlerin diş hekimleri tarafından önerilip önerilmediği veya dünyada farklı teknolojiler ile ağız içini temizlemenin başka yöntemlerinin olup olmadığı hep akıllarda bir soru işaretidir.
 
Tüm bunlardan yola çıkarak DİŞİME SAĞLIK GRUBU olarak bir ilki gerçekleştirmeyi kendimize misyon edindik. Ağız sağlığı ve bakım ürünleri kapsamında, ağız hijyenine önem veren 7 den 70 e her kesim için fiyat avantajlı, performanslı ve diş hekimlerinin tavsiye ettiği tüm ağız içi ve diş temizleme ürünlerini www.disimesaglik.com platformunda topladık.

 


DİŞİME SAĞLIK GRUBU’nu rakiplerinden farklı kılan özellikleri;
Dünyadaki en yeni teknolojiler ile üretilmiş, diş hekimleri tarafından tavsiye edilen, kişisel ağız temizliğini pratik ve hızlı bir şekilde sağlayabilecek ve üstün performanslı ağız içi temizleme ürünlerini tüketici ile buluşturuyor olmasıdır.
 
DİŞİME SAĞLIK GRUBU, www.disimesaglik.com e-ticaret platformuyla, ürünlerin kullanımı ile ilgili tüm sorularda, ağız sağlığı ile ilgili danışılmak istenilen konularda müşterilerine online ve telefon ile destek olmayı amaç edinmektedir.