Herkesin başına gelebilecek olan bölgesel yağlanma problemlerine dur diyen teknoloji nerede mi? İstanbul’da… CoolClinic tarafından sunulan ve müşteriler tarafından da tercih edilen zeltiq coolsculpting nedir, neler yapılmalıdır, zeltiq coolsculpting nasıl çalışır vs. gibi soruların cevapları ve detayları detayda gizli. Soğuk lipoliz yönteminin İstanbuldaki uygulayıcısı CoolClinic ile artık bütün fazla yağlardan kurtulacaksınız.

Zeltiq CoolSculpting Nedir?

    Zeltiq Coolsculpting nedir diye sorulduğunda akla gelen ilk kelimelerden birisi Cryolipolysis kelimesidir. Cilt altında bulunan fazla yağlardan kurtulmak için kullanılmakta olan bir yöntemdir. Coolculpting işleminin farklı birçok yararı vardır ama eğer bu yöntemi kullanmak istiyorsanız, risklerini de göz önünde bulundurmalısınız. Zeltiq Coolcsculpting nedir veya zeltiq coolsculpting nasıl çalışır gibi soruların karşısında öncelikle neler yapıldığını bilmelisiniz ki bu soruların aşamalarını öğrenebilesiniz. Bu işlem sırasında özel bir cihaz ile vücudunuzda işlem uygulanacak olan alana, cerrah ya da uzman tarafından soğutma uygulanmaktadır. Bu soğutma işlemi, fazla olduğunu düşündüğünüz yağlı bölgedeki yağ hücrelerini dondurur ve ölmelerini sağlar. Bu işlemler en baştan etki göstermesi yanı sıra işlemden ortalama birkaç hafta sonra da yağ hücreleri doğal olarak parçalanmaya başlar. Parçalanan bu yağ hücreleri, karaciğer yardımıyla vücuttan atık olarak atılır. Zeltiq coolsculpting nedir az çok bahsettik, şimdi sırada bu işlemin yan etkileri bulunmaktadır ve bu yan etkiler en fazla bir hafta devam eder.

Tedavi Bölgesinde Çekme Hissi

     Zeltiq coolsculpting nasıl çalışır ya da zeltiq coolsculpting nedir gibi soruların yanı sıra, bu işlemlerin yan etkileri nelerdir onları incelemeli ve öğrenmeliyiz. Bu tedavi yönteminde, işelmi yapacak olan doktor, soğutma işlemi için kullanacağı alette, soğutma paneline rulo yağ yerleştiriyor ve bu işlem birkaç saat sürüyor. Bu işlem sırasında soğuğun da etkisiyle canınız yanabilir. Ağrı ve yanma hissiyatı oluşabilir. Bu durum normal bir durumdur. Ayrıca bu çekme hissi yanı sıra, diğer bir yan etki de şiddetli yanma hissidir. Günlük yaşantıdan da bilindiği üzere fazla soğuk yanma hissi meydana getirir. İşlem sırasında hissedilebileceği gibi işlemden sonra birkaç haftalık periyot sonunda da bu hisler oluşabilir.

      2015 senesinde bir araştırma yapılmış ve araştırma sonuçlarına göre 554 kripolipoliz işlemi uygulanan kişilerde meydana gelen yan etkiler incelenmişti. Bu inceleme sonucuna göre tedavi sonrası meydana gelen ağrılar 3 ile 11 gün arasından sürmektedir. Bu ağrı ve sancılar sonrasında bütün yan etkilerin kendi kendine gittiği görülmüştür. Bu yan etkiler genel olarak geçici kızarıklık, morarma, şişme ve cilt hassasiyeti gibi etkilerdir.

Coolsculpting İşlemlerinden Kimler Kaçınmalı?

     Zeltiq coolsculpting nedir ve nasıl çalışır? Bu bilgiler edinildikten sonra coolsculpting işlemleri kimlere uygundur kimlere uygun değildir bunları dikkate almalısınız. Zeltiq coolsculpting nedir diye sorduğumuzda, bölgesel yağlardan kurtulma yöntemlerinden biridir. Fakat herkes için uygun olan bir yöntem değildir bu. Aşağıda söyleyeceğim kriterlere sahip olan insanlar bu işlemi yaptırmamalıdır.

Kriyoglobulinemi

Soğuk aglütinin hastalığı

Paroksismal soğuk hemoglobulinüri gibi rahatsızlıkları olan kişilerin bu tedavi yöntemini kullanması sakıncalı olabilir hatta ciddi komplikasyonlara sebep olabilir.

      Bu tarz problemlere sahipsiniz ya da değilsiniz fark etmez. İşlem öncesi cerrahlar ya da doktorlarla görüşmekte fayda var. Ayrıca, coolsculpting nedir sorusuna verilen cevaplara baktığınız zaman obezite ile ilgili hiçbir şey göremezsiniz. Yani bu bir obezite tedavisi değildir. Ayrıca coolsculpting, sadece diyet ya da egzersiz ile atılamayacak olan fazla yağların atılması için kullanılan bir yöntemdir.

    Coolsclupting için iyi bir adaysanız eğer zeltiq coolsculpting nasıl çalışır bunları bilmelisiniz. Bu işlemin diğer yağ giderme, yağ azaltma operasyonlarına göre birçok farklı avantajı bulunmaktadır. Coolsculpting tarafından dondurulmuş olan yağ hücreleri bir daha asla geri gelmezler. Vücut bunları eritmez ortadan tamamen kaldırır ve vücuttan atık olarak atar. Tedavi sonrasında vücudunuzda herhangi bir iz kalmaz ve herhangi bir dinlenme süresi yoktur. Sonuçları birkaç hafta içinde net ve gözle görülür bir şekilde alabilirsiniz. Tedavi sonrasında ise 3 aylık periyotta ağlar atılmaya başlar tamamen. İşlem sonrası yapmanız gereken herhangi bir egzersiz ya da diyet yoktur ama egzersizler ile vücudunuzun duruşunu kalıcı hale getirebilirsiniz. Zeltiq coolsculpting nedir ve zeltiq coolsculpting nasıl çalışır, bu yazıda bahsettik. Bölgesel yağlardan kurtulamıyorsanız eğer en kalıcı çözüm Coolsculpting. Siz de şimdi CoolClinic’e hemen ulaşın ve kısa sürede istenmeyen bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulun!