Amerikan FDA onayını almış ve dünyaca kabul edilmiş en iyi cilt temizlik ve bakım cihazıdır. Hydrafacial; cilt temizliğini ve onarımını aynı anda bize sunuyor. İçerdiği serumlarda cildi derinlemesine temizleyen asitler ve ciltteki su tutulumunu normal hücrelerin 70 katı fazla yapabilen hyaluronik asit bulunuyor. Tabi ki teknoloji sadece bu serumları uygulamakta değil. Vorteks teknolojisi bu serumları cilde uygularken bir yandan da girdap oluşturarak uzaklaştırıyor. Bu sistem sayesinde cilt yüzeyindeki ölü doku ve toksinler de girdap etkisi ile ciltten uzaklaşıyor. Uygulanan serumlar ise ciltte antioksidan özellikte ve cilt yenilenmesini ve onarımını sağlıyor. Sonrasında ise ışık terapisi uygulanıyor. Bu LED ışık terapisi ise ciltteki kolajen artışına yani elastikiyet kazanımına fayda sağlıyor.

Cilt temizliği yaparken aynı anda gençleştiren ve ciltteki problemleri gideren bir antiaging bakım sistemidir. Basınçla püskürtülen vakumlu bir başlıkla ölü dokular aspire edilerek temizlenirken, aynı başlıkla cilde antioksidanlar, peptidler ve hyaluronik asit pompalanarak cilt yenilenir.

Dört aşamadan oluşan vortex- fusion teknolojisi ile yapılan cilt bakım yöntemidir. Bakım sonrası cilt problemine göre mavi yada kırmızı LED terapisi uygulanır. HD yani yüksek çözünürlük teknolojisi ile çalışan bu yöntem, bu sayede sağlam dokulara hiçbir zarar vermemektedir. Ortalama 20 dakika süren bu bakım, iki saatlik normal bir cilt bakımının çok üzerinde etki ve konfora sahiptir.

ÖNERİLEN SEANS SAYISI NEDİR?

HAFTADA 1 ŞEKLINDE, 4 ILE 6 SEANSLIK BIR KÜR IDEALDIR. SONUCUN KORUNMASI IÇIN AYDA BIR TEK SEANS YAPILMASI ÖNERILIR.

RUTIN CILT BAKIMLARINDAN FARKI NEDIR?

Acısız, ağrısız 
Hızlı 
Hiçbir yan etkisi yok 
Her cilt rengine ve tipine, yaz ve kış uygulanabilir 
Elle temizleme veya komedonpresin yol açtığı tahriş yok 
Ardından hemen makyaj yapılabilir 
Çok kısa ( ortalama 35 dakika) 
Kalıcı sonuç

UYGULAMA BÖLGELERI

Tıkalı ve genişlemiş gözenekler, siyah noktalar 
Kuru nemsiz cilde nem kazandırmak
Güneş hasarı
İnce çizgiler
Renk düzensizlikleri
Akne

Estemia Göktürk Adres
Belediye Cad. Yücel Sokak. Kemerlife 21 Çarşı / Göktürk 
0212 322 91 85
www.estemia.com.tr