%100 Organik Pamuk Kumaş - Antiviral Antibakteriyel Maske, One Maske!

Artık hayatımızın bir parçası haline gelen maske kullanımlarında en iyisini ortaya çıkarmayı amaçlayan ve her daim bu kapsamda ilerlemeler kaydeden One Maske, yapması gerekenin en iyisini yapmış ve dünyanın en güvenli maskelerini üretmiştir. Özellikleri incelendiğinde de kullanımı denendiğinde de en iyi seçenekleri var ettiği bildiğimiz One Maske, ayrıca korumanın yanında nefes alabilirlik olarak da rahat etmenizi sağlarken, bunalmanıza neden olacak seçenekleri de tümüyle elemektedir.

Antiviral ve antibakteriyel olma özellikleri ile de gücünü kesin olarak kanıtlayan One Maske, bakterileri de geçirmemektedir. Özel pamuk bir kumaş kullanılmasının yanında özel kullanım olduğunu belli eden taşıma kutularına da sahiptir. %100 Organik Pamuk Kumaş - Antiviral Antibakteriyel Maske

Doğru Seçenekler İle One Maske!

Uzun ömürlü olması ve özellikle geri dönüşüme uygun seçeneklerle hazırlanması sonucunda ülkemiz ve dünyamız için bir atık olmaktan çıkan, yıkanılabilir özelliği ile de beş ay kullanılabilen One Maske, birçok farklı renk bulundurmaktadır. Bulundurduğu her renk için de ayrıca belirli bedenlere de özel olarak üretim yapılmıştır.

Daha fazla bilgi ve sipariş için www.onemaske.com