Şehirli Tarz, Arazi Koşullarına Uygunluk

Yeni SUBARU XV, maceralar için her zaman hazır. SUBARU XV, Simetrik Sürekli Dört Çeker sistemi ve yerden yüksekliği sayesinde zor yol koşulları ile başa çıkarken, yüksek sürüş pozisyonu ve mükemmel görüş açısı ile, direksiyonun arkasında olan kişiye güven aşılar. Şimdi X-MODE’un da eklenmesi ile birlikte SUBARU XV’yi kullanmak hiç olmadığı kadar eğlenceli. Tüm haftasonu seyahatleriniz için gönül rahatlığıyla olası yeni rotalar eklemeye hazır olun.

Hiçbir Zorluk Başa Çıkılmaz Değildir.

SUBARU XV zorluklar ve sorunlarla başa çıkmak için can atar. 60/40 oranında bölünmüş arka koltukların ayrı ayrı veya birlikte katlanması ile artan bagaj alanı sayesinde SUBARU XV size ihtiyacınız olan imkanı sunar. Tamamen yolcu veya eşyalarınızla dolu olan SUBARU XV yola çıkmaya hazırdır.

Çok Amaçlı Kapasite

SUBARU XV, aynı anda beş yolcuyu ve beş adet bagajı birlikte taşıyabilmektedir. 60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar sayesinde SUBARU XV’nin arka kısmında bir yolcu ve bir bisikletlik alan vardır. 1,270 litrelik bagaj hacmi*, neredeyse kare olan bagaj kapağı ve düz katlanan arka koltukları sayesinde SUBARU XV ile şehir içinde veya şehrin dışına yapacağınız tüm yolculukların keyfini çıkarabilirsiniz. * VDA(V214) ile ölçülmüştür. Açılır tavan yok.

Subaru Boxer Motor

Boxer motor, veya karşılıklı yatay pozisyonlanmış motor, pistonlarının yatay bir şekilde birbirlerine doğru hareket ettiği bir motor konfigürasyonudur. Subaru, 50 seneden uzun süredir sadece, diğer motor tiplerine göre birçok avantaja sahip olan SUBARU BOXER motor kullanmaktadır ve araçlarında dayanıklılık ve güvenilir performans sunmaktadır.

BAYRAKTAR OTOMOTİV
Telefon : 0212 362 40 00
Adres : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad.  No:45 34460 Sarıyer-İstanbul

Kaynak : www.bayraktar-otomotiv.com/subaru/yeni-xv