Genç bir marka olmasına rağmen kuruluşundan bu yana standartlar üstü kalitesi ve sürekli geliştirdiği hizmetiyle, otomobilini seven Göktürk ve Kemerburgaz sakinlerinin bildiği ARDAUTO, Maslak Atatürk Oto Sanayi 276 numarada başladığı 3 yılı geride bıraktı.

“Tutkumdu işim oldu”

Bir aile geleneği olarak Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Bülent Türegün, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültelerinde Lisans ve Lisansüstü eğitimlerini tamamlıyor. 20 yıla yakın Yunanistan ve İngiltere odaklı Avrupa Turizmine odaklı hizmet veriyor. Küçük yaştan bu yana otomobil tutkunu olan Türegün turizm sektöründe olduğu yıllarda Formula 1 yarışlarında yarışlarında Michael Schumacher, Felipe Massa, Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso gibi efsane isimlerin olduğu işler yapıyor. 2015 yılında oğlu Arda’nın adını verdiği ARDAUTO’yu Maslak Atatürk Oto Sanayi 276 numarada açıyor. 6 Kasım 2018’te 3 yılını geride bırakacak olan ARDAUTO için Bülent Türegün, “3 yıl önce oğlumun adıyla kuruluşu yaparken kalite standartlarını en üst seviyede tuttuk. Kendimden biliyorum otomobilini seven kişi iyi ve kaliteli servisi iyi fiyata almak ister. Biz ARDAUTO’da çok üst sınıf markalara hizmet versek de kalite-fiyat dengesini müşterilere avantajlı gelecek şekilde tutundurmayı başardık. Ağırlıklı olarak Göktürk-Kemerburgaz bölgesinde yaşayan ve otomobili için kaliteli servis almak isteyen kişilere detaylı temizlik, boya koruma, seramik kaplama ve restorasyon alanında hizmet veriyoruz. Kendim de Göktürk de oturduğumdan bu bölgede yerleşik insanların kalite ve hizmet anlayışlarını çok iyi biliyoruz ve karşılıyoruz.” sözlerini kullanıyor.

“Belki de bu yüzden Kimya okudum”

Arabaların en basit bakımlarında bile kullanılan kimyasalların ve fırça dahil ekipmanın yapılan işlemin kalitesini ve ömrünü %100 etkilediğini vurgulayan Bülent Türegün, “Hoş olmasa da fiyat rekabeti yaratmak adına maalesef sektörde dürüst olmayan durumlar yaşanıyor. Bu işi kurduğumda kimyagerliğin verdiği merakla doğrudan işin temeline indim. Ucuz olmak adına kaliteden ödün vermeyi asla düşünmedim. Bugün, 3 yıllık genç bir marka olmamıza rağmen referansla yurtdışından dahi müşteri alıyorsak bunun nedeni kaliteli servis vermek için elimizden geleni yapmamızdır” diyor.

 


Bilgi için:

Bülent Türegün/ ARDAUTO, 0542 233 02 76, [email protected]
























Bülent Türegün - ARDAUTO