CITROËN C3

Yeni Citroën C3'ün gelmesiyle kompakt otomobil dünyasında değişim rüzgarları esecek. Modern çağın temsilcisi, trend setter özelliği , optimistik tasarımı sayesinde farklı renk seçenekleriyle kendinizi ifade edebileceksiniz. Tasarımını farklılaştıran Airbumps® seçeneği, eşsiz dış tasarımıyla yolda giderken dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

CITROËN Connectedcam™: 3, 2, 1... Motor!

Yeni Citroën C3'teki Citroën ConnectedCAM™ muhteşem manzara, sıra dışı mekanlar ve sakin şehir turlarından aldığı görüntülerle izleyicilerini buluşturuyor. Bu yeni sistem, sürücü ön camdan ne görürse kaydetmek için dikiz aynasına yerleştirilmiş bir kamera kullanıyor. Günlük sürüş deneyimlerinizin video kaydını sadece tek bir dokunuşla fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşma olanağı sağlıyor.
- Kamera ön tarafında yer alır ve istediğiniz anlarda kayıt yapar, böylece herhangi bir kaza durumunda size önemli bilgiler sağlayabilir.

Rengarenk Bir Dünya

Yeni Citroën C3 gövde rengi çok geniş renk yelpazesiyle geliyor: Almond Green, Arctic White, Cobalt Blue, Shark Grey, Aluminium Grey, Ruby Red, Perla Nera Black, Power Orange ve Sand.
Tavan renk seçenekleri ise: Onyx Black, Aden Red, Opal White. Ve tam olarak 36 farklı kombinasyon var.
Herkese uygun bir seçenek mevcut!

Zevkinize Göre Kişiselleştirin

Yeni Citroën C3 çok geniş kişiselleştirme seçenekleri sunuyor: Tek renkli veya çift renkli ? Airbump®'lı veya Airbump®'sız? Rahat ve farklı iç tasarımlarıyla? Seçenekler neredeyse sınırsız görünüyor.

Metropolitan Grey

Bu iç ambiyansı rahat koltukları ve ön panelindeki açık renk özellikleriyle, sadeliği, ferahlığı ve aydınlığı ifade ediyor.

Urban Red

Bu iç ambiyans, koltuklarında ve ön paneldeki renk özellikleriyle, farklı bir enerji ve canlılık sunuyor, genel olarak şehir hayatına uygun motiflerle bezenmiştir.

Colorado Hype

Bu iç ambiyans seçeneği döşemeye eşlik eden şık dokuma ve TEP harmanı ile modayı vurguluyor.

Geliştirilmiş CİTROEN Konforu®

Yeni Citroën C3 süspansiyonlarının emiciliği engebeli yollar için en iyi şekilde geliştirilmiştir. Ama hepsi bu kadar değil: Yeni Citroën C3 konforlu koltukları, panoramik cam tavanı, ferah iç mekan tasarımı geniş depolama alanıyla geniş çaplı konfor hissi verir.

Panoramik Cam Tavan

Yeni Citroën C3'ün sürücü ve yolcuları geniş mekan hissiyle son derece aydınlık araç içinin keyfine varırken, dış dünyayla bağlantılarını artırmaktadır . Işık yoğunluğunu güneş geçirmeyen perdesini kullanarak ayarlayabilirsiniz.

Geniş Ve Rahat Koltuklar

Yeni Citroën C3'ün koltukları son derece rahat ve konforlu. Sanki salonunuzda oturuyormuşsunuz gibi! Ve yatay ön panel, genişlik ve boyut hissini artırıyor.
İç tasarımı, kol dayama yerlerindeki şeritlerle ve ön paneldeki dokuma kumaşlarla tamamen otomotiv sektöründen bağımsız olarak esinlenilmiştir.

Yokuş-Kalkış Desteği ( Hill-Holder)

Yokuş-kalkış destek teknolojisi eğimli yokuşlarda ayağınızı frenden çektiğinizde istenmeyen geri kayma tehlikesini engeller. 3% eğimli veya daha dik yokuşlarda, aracınızı yaklaşık iki saniye sabitler.

Geri Görüş Kamerası

Kusursuz manevra yapmak için, sürücü geri vitese geçtiğinde ,geri görüş kamerasından gelen sinyal ile birlikte aracın ana ekranında aracın arkasında ne olduğunu gösterir. Bu görüntünün üzerindeki renkli işaretler herhangi bir engele olan uzaklığı gösterir.

BlueHDI Dizel & PureTech Benzinli Motorlar

Yeni Citroën C3, çevreye dost benzinli ve dizel motor seçenekleriyle, her açıdan kusursuz sürüş zevki ve yakıt tasarrufu ile geliyor.

istinye Bayraktar Otomotiv⠀
☎ 0212 362 40 00⠀