TV8'de bu akşam Survivor 40. bölümü ile ekrana gelecek. Kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı Survivor'da sembol oyununu oynanacak.

Survivor bu akşam 20.00'de TV'8'de

SURVİVOR 40. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor'da siyah ve beyaz takımlar oluştu. Birleşme partisine kısa bir süre kala yarışmacılar büyük bir rekabetin içerisine girdi. Bu akşam yapılacak olan sembol oyununda kadınlar ve erkekler arasından kimlerin birleşme partisine gideceği belli olacak.

SURVİVOR 40. BÖLÜM FRAGMANI

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kazanan takım Türkiye olmuş ve Yunanistan takımı arasında yapılan oylama ve bireysel dokunulmazlık oyunları sonucu Tony, Spyros ve Vasilikos eleme adayı olmuştu. 

Survivor'a veda eden isim konseyde belli oldu. Oldukça güçlü isimlerin yer aldığı eleme potasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Vasilikos oldu.

VASİLİS VASİLİKOS KİMDİR? 

27 yaşında olan Vasileios, inşaat mühendisliği okudu ve yurtdışında oyunculuk yaptı. Geçmişte profesyonel olarak basketbol oynadı. Survivor'daki amacı, hayatta kalmak için takım arkadaşlarıyla birlikte çalışabilmek ve sonunda kazanan olmak. Onu ayırt eden şey ekip çalışması ve rekabetçiliktir.

ARABAYI KİM KAZANDI?

Survivor'da arabanın sahibi belli oldu. Sude ve Dalaka'nın kaptan olduğu iki karma takım oluşturuldu. Sude'nin takımı beyaz, Dalaka'nın takımı siyah oldu. Siyah takım oyunu kazandı. Araba ödülünü kazanmak için yarışmacılar bireysel olarak siyah mı beyaz mı oyununda mücadele etti.  

Son ikiye Sabriye ve okay kaldı. Bu hafta arabanın sahibi Sabriye oldu.