1800’LERDEN GÜNÜMÜZE

Tasrımcı Rufat İsmayil, Türkiye’nin en gözde modelleri; Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Günay Musayeva, Ece Gürsel,Şebnem Sheffer gibi isimlerin tanıttığı kadın koleksiyonu ile büyük beğeni topladı. Tasarımlarında 1800’lü yıllardan esinlenen Rufat İsmayil erkek giyiminde kullandığı dantel ve ipek ile de 2018 erkeğinin modada iddiasını ortaya koydu

AVATAR ATAKAN RİNGDE DE ŞAMPİYON PODYUMDA DA…

Dünya Kicboks şampiyonu Avatar Lakaplı Atakan Aslan 3.kez yine aynı tasarımcının defilesinde boy gösterdi.Finalde taşıdığı kıyafet ile ringlerdeki başarısını adeta podyuma da taşıyan Atakan Aslan büyük beğeni topladı. Geçmiş yıllarda yumruğu kadar podyumda attığı adımlar ile de çok konuşulan şampiyon, yine ayı tasarımcının defilesinde podyumda alkışlar eşliğinde yürüdü.

Defileyi izlemeye gelenler arasından ünlü şarkıcı Emre Kaya, Banu Parlak , Chloe Ortaç, gibi isimler yer alırken, ünlü modacı Rufat İsmail defile sonunda podyuma çıkarak teşekkür etti.

Naz By Rufat İsmayil markası yaklaşık 10 yıldır tasarımları ile modaya yön veren Rufat İsmayil ile Azerbaycan Bakü’de 3 yıl önce kurulan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Naz Moda markasının sahibi ile bir araya gelerek kurduğu yepyeni bir markadır. (Naz ismi ise markanın sahibinin küçük kızına aittir)

Modada Geçmişe Dönüş Şimdi Daha Güçlü Çizgilerle

Naz By Rufat İsmayil markasının 2018 için hazırladığı “FÜZYON” koleksiyonu geçmişten günümüze kadının daha da güçlenerek gelmesini tema ediniyor. İpek, Şifon, Dantel ve özellikle aksesuar odaklı tasarımlar geçmişin en güzel modernize edilmiş halini yansıtıyor… Doğadan gelen tonları, tasarımlar ile harmanlayan koleksiyonda toplam 50 look bulunuyor.