Magazin dünyasının renkli ve ünlü yüzleriyle birlikte çekilmiş selfielerini hesabından paylaşan ve yaşantısıyla herkesin merak ettiği bir isim olan Kerimcan Durmaz geride bıraktığımız gün yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.
Bir restoranda ablası Serap Akbudak’la çektiği bir selfieyi ‘Ablam’ notuyla paylaşan Durmaz’ın bu paylaşımı onunla adeta özdeşleşen “Ablan star bebeğim” lafını akıllara getirdi.

ABLAYA PAHALI JEST
Posta’nın haberine göre Kerimcan Durmaz, Bursa’da yaşayan Serap Akbudak’a kentin en işlek yerinde zayıflama ve yaşam koçluğu hizmeti veren bir merkez açtı. Bunun için 200 bin TL harcadı. Açılışı yapan Kerimcan ablasına 3 bin 500 TL’lik Louis Vuitton marka çanta ve marka bir ayakkabı hediye etti.

PARA BASIYOR
DJ'lik yaptığı kulüplerden gecede 20 bin TL kazanan Kerimcan'ın, TV 8'de başlayacak 'İşte Benim Stilim'deki jüri üyeliğinden ne kadar para aldığı ortaya çıktı. Kerimcan cuma günleri jüri koltuğuna oturduğu programdan bölüm başına 25 bin TL kazanaçak. Ayrıca yakında rol alacağı filmden 150 bin TL istedi.