New Göktürk Dergimizinde sanatçısı ve Ocak sayımızda kapak olan KENDİ, bir yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalıştığı yeni projesi “Kim Kime Dum Duma” yı müzikseverlerin beğenisine sunuyor.



Pop müziğin genç ve renkli ismi KENDİ, bir yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalıştığı yeni projesi “Kim Kime Dum Duma” yı müzikseverlerin beğenisine sunuyor. 2009 yılında “Salla” ile merhaba dediği müzik dünyasında 7 yılı geride bırakan şarkıcı, 6. stüdyo çalışması “Kim Kime Dum Duma”yı KENDİ Müzik etiketiyle dijital platformlar ve müzik marketlerde 30 Eylül 2016 Cuma günü yayımlıyor.



Enerji ve temponun bir hayli yüksek olduğu “Karar” ve “Kim Kime Dum Duma” isimli iki yeni hareketli şarkının yanı sıra Kendi’nin 2014’ten bu yana yayımladığı dijital teklileri “Oh Oh”, “Beyaz Sevda” ve “Kovuldum” da bu projede ilk kez fiziksel olarak da görücüye çıkıyor. Projede ayrıca yepyeni şarkılardan “Karar”ın  Cem İyibardakçı imzalı bir remix’i de yer alıyor.   KENDİ, “Kim Kime Dum Duma”da toplam 6 şarkıya yer verirken söz  yazarı, besteci ve aranjör olarak Burak Buluç, Cem Özsancak, Emre Aşkın gibi genç ve yetenekli isimlerin yanı sıra Alper Narman&Onurr, Seda Akay&Garo Mafyan ve  Zeki Güner gibi Türk pop müziğine damga vuran önemli besteciler ile de çalıştı. Yorumculuğu ile de adından söz ettiren KENDİ, müzik sektörüne girdiği günden bu yana kendisini bu alanda da geliştirmeye devam ediyor.



Dünya’da da şarkı ve yorum kadar önem verilen görsellerde de her zaman adından söz ettiren KENDİ, yeni projesinin fotoğrafları için genç nesil fotoğrafçılardan Erman İştahlı’nın objektifine poz verdi. Yeni stili ile de ilgi çeken KENDİ, yıllardır edindiği tercrübesini bu projede hayata geçirdi.   Yeni projesi “Kim Kime Dum Duma”dan ilk olarak “Karar” şarkısı ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan KENDİ, yeni şarkılarıyla günümüz ilişkilerini sorgularken, özellikle yeni neslin çok seveceği şarkılara imza attı. KENDİ’nin yeni projesi “Kim Kime Dum Duma” dijital platformlar, müzik marketler ve radyolarda 30 Eylül 2016 cuma günü KENDİ müzk etiketiyle yayında...