Merhaba, Kasım ayına yepyeni umutlarla başlıyoruz. Dönüştürücü gücü olan Akrep burcu ayında hepimizin hayatında köklü bir değişimle birlikte dönüşüm yaşanabilir ve gizli bir şey ortaya çıkabilir. Öğreneceğimiz yeni bilgilerle hayatımızı yeniden düzenleme kararı alabiliriz. Tam anlamıyla yapılanma ayı olan bu ayda, eski ve sorunlu bir konuyu tamamen bitirip, tabiri caizse küllerimizle yeniden doğarak hayatımıza daha başka bir şekilde devam edebiliriz. 9 Kasım itibariyle artık Kova burcunda ilerlemeye başlayacak olan Mars gezegeni, hayatımızın bir alanında çok çılgın ve yenilikçi olacağımızı gösteriyor. Teknolojiyle ilgili her konu ilgimizi çekebilir; telefon, bilgisayar, elektronik ev eşyaları ya da otomobil değişikliği yapmak için harekete geçebiliriz. 12 Kasım itibariyle aşk gezegeni Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek ve ilişkilerimizin daha ciddi ve kararlı olmasını sağlayacak. Aşk ve ilişkiyle ilgili her konuda çok gerçekçi olabilir, sağlam adımlar atmak isteyebiliriz. Bu dönemde burcu ya da yükseleni Oğlak olanlar her konuda çok şanslı olabilirler ve özel hayatlarında da çekicilikleri artabilir. 14 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay’la birlikte hayatımızın bir alanında bitiş ya da tamamlanma yaşayabilir, hayatımızda gizli olan ne varsa öğrenip belirsizlikten kurtulabiliriz.

Burcu ya da yükseleni Boğa, Akrep, Kova ve Aslan olanlar Dolunay’dan daha fazla etkilenebilir ve önemli bir gelişme yaşayabilirler. Beklentilerinizin gerçekleşeceği güzel bir ay yaşamanızı diliyorum.

KOÇ: Ani ve sürpriz bir gelişme sizi bekliyor, çok şaşıracağınız bir olay sonrası biriyle olan ilişkinizi tamamen bitirme kararı alabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir ve bu dönemde arınma yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Sosyal hayatınızda ya da iş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Günlük hayatı geçirdiğiniz ortamda değişiklik olabilir. Aynı zamanda fiziksel olarak da bir değişim yaşayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz sağlık konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

İKİZLER: Maddi konularda çok şanslı olabilir ve önemli birinden destek görebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz zam, prim ya da birinden bir alacağınız varsa tahsil edebilirsiniz. Mirasla ilgili bir gelişme yaşayabilir, başkalarının kaynaklarından faydalanabilirsiniz.

YENGEÇ: Evinizle ilgili önemli bir gelişme yapabilir ve büyük bir değişiklik içine girebilirsiniz. Oturduğunuz evi değiştirebilir ya da içinde farklı değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle de çok ilgilenmeniz gereken bu dönemde onların sorunlarına yardımcı olabilirsiniz.

ASLAN: Aşk hayatınızda çok güzel bir gelişme yaşayabilir, eğer yalnızsanız kendinizi çok mutlu olacağınız bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri varsa o kişiyle ilişkiniz daha da keyifli hale gelebilir. Bu ay birçok eğlence ortamında katılabilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

BAŞAK: iş hayatınızda çok yoğun bir şekilde çalışmanız gerekecek olan bu ay sorumluluklarınız artabilir. Yeni bir göreve başlayabilir ya da var olan işlerinizde artış yaşayabilirsiniz. Stres altında kalıp yorgun düşebileceğiniz için sağlığınızı ihmal etmemeli ve kontrollerinizi yaptırmalısınız.

TERAZİ: Kariyerinizde yeni bir fırsatla karşılaşabilir ve yepyeni bir proje için harekete geçebilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız bir kariyer planını hayata geçirebilirsiniz. Çalışma enerjiniz yüksek olacak, yarım kalan işlerinizi de çok hızlı bir şekilde tamamlayabileceksiniz.

AKREP: Kendinizi çok yoğun ve güçlü bir ilişki içinde bulabilir, gerçekten sevildiğinizi hissedebilirsiniz. Partnerinizle paylaşımlarınız artabilir ve gelecek planları yapabilirsiniz. Eğer yalnızsanız doğru kişiyle karşılaşma şansınız çok yüksek.

YAY: Bu ay maddi konularda zorluklarla uğraşmanız gerekebilir, beklediğiniz maddi kaynaklar size ulaşmayabilir ya da gecikebilir. Kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz bu yüzden moralinizi yüksek tutmalısınız. Sağlık sorunlarına karşı da dikkatli olmanız gerekebilir.

OĞLAK: İş hayatınızda çok güzel bir fırsatla karşılaşabilir ve harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni bir yapılanma dönemindeyseniz, istediğiniz her şey planladığınız gibi gelişebilir. Bu dönemde kariyerinizle ilgili başarı dolu başlangıçlar sizi bekliyor.

KOVA: Bu ay çok istediğiniz bir idealiniz gerçekleşebilir ve çok önemli birinden destek görebilirsiniz. Kendinizi çok istediğiniz bir hayalinizi gerçekleştirmeye adayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışacağınız bu dönemde çevrenizi güçlendirebilirsiniz.

BALIK: Yaşadığınız bir kaybın hala etkisinde olabilirsiniz ve bu yüzden moraliniz bozuk olabilir. Geçmiş günlere özlem duyabilir ve melankolik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Depresyona ve uyku bozukluklarına karşı dikkatli olmalısınız. Sizi motive edecek bir hobi ya da sporla uğraşmanız faydalı olabilir.

Mine Ayman
twitter.com/mineayman
instagram.com/mineayman