Özellikle gençlerin severek takip ettiği fenomen Egemen Yıldırım, 2018 yazı bitmeden Ozinga Productions etiketli “Yalanına Dolanına” isimli yeni single çalışması ile müzik sektörüne yeniden giriş yapıyor.
 

Sosyal medya platformlarında yorumladığı şarkıları kısa video halinde paylaşarak milyonlara ulaşan Egemen Yıldırım, söz ve müziği kendisine ait olan “Yalanına Dolanına” isimli yeni stüdyo çalışması ile dinleyiciyle yeniden buluşuyor olmanın heyecanını yaşıyor. Aynı zamanda Haliç Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi olan genç şarkıcı Egemen Yıldırım’ın “Yalanına Dolanına” adlı yeni şarkısının düzenlemesi başarılı aranjör Nurettin Çolak’a ait. Şarkının ringte geçen renkli video klibini ise yönetmen Emre Karasürer çekti, enerji dolu klipte Egemen kendi günlük kıyafet tarzıyla kamera karşısına geçti.
 

İlk olarak geçtiğimiz sene Genco Arı imzalı “Rüyalar Bitmese” şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkan ve oldukça beğeni toplayan Egemen Yıldırım, “Yalanına Dolanına” adlı yeni şarkısında bu kez çok daha dinamik bir tarzla karşımızda.
 

MİNE AYMAN

RADYO İLETİŞİM DANIŞMANI

0532 528 25 49