uman Kurtulmuş'un evlilik programlarının kaldırılacağını açıklamasının ardından Esra Erol ve Zuhal Topal art arda canlı yayına çıkarak açıklama yaptı.

ESRA EROL: KALDIRIN KURTULAYIM

Sezon sonunda programı bitireceğini söyleyen Erol'un konuşmasında sık sık sesi titredi.

"Kaldırın siz de kurtulun ben de kurtulayım." diye konuşan Erol, adayların para ile tutulduğuna ilişkin iddialara da yanıt verdi; "Benim ağırıma gidiyor benim onurum, vicdanım, şerefim her şeyden daha önemli..."

ZUHAL TOPAL: EN ÇOK EVLİLİK PROGRAMI İZLENİYOR

Zuhal Topal ise bugün 'Duymayan Kalmasın' programına konuk olarak katıldı ve, 2009 yılında evlilik programları sunmaya başladığını belirterek "Daha önce engellilerle ilgili program yaptım kimse izlemedi, en çok şikâyet edilen programlar evlilik programları ne yazık ki en çok izlenenler de evlilik programları. Benim programım RTÜK’ten en az ceza alan programdır. Kaldırılması hiç hoş değil. Ama yetkililerimizin aldığı kararlara saygı duymak zorundayım. Ben sadece sunucuyum eşim de yapımcı değil”dedi.

Topal, "Ben öyle sesimi titretip şöyle yaptım böyle yaptım demeyeceğim" diyerek de Esra Erol'a göndermede göndermede bulundu.

TOPAL, DİZİ VE FİLMLERDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİN SİNYALİNİ VERDİ

İşsiz kalmayacağını da söyleyen Topal, "Benim çıkış noktam evlilik programları değil, dizi ve filmler de oynamayı çok özledim" diyerek oyunculuğa geri dönmek istediğinin sinyalini verdi.