DNC YAPIM İDDİALI PROJELERLE MÜZİK DÜNYASINA MERHABA DİYOR! YENİ SESLER ARTIK DNC YAPIM’DA BULUŞUYOR…

DNC Yapım’ın single çalışmaları çok yakında müzik piyasasını oldukça hareketlendirecek. Her biri kendi dalında oldukça ses getirecek olan çalışmalardan ilki, yıllardır müzik çalışmaları ile adını duyuran  “Ersoy Dinç”.

"BEN DE İNSANIM"

Son yıllarda yeniden yükselişe geçen fantezi müzik, Ersoy Dinç ile yenilikçi bir anlayışa kavuşuyor. Sözü ve müziği kendisine ait olan "Ben De İnsanım" isimli duygusal aşk şarkısıyla ayrılığı ve yalnızlığı kalbinde hissedenlerin duygularına tercüman olmaya geliyor.

2017’NİN EN SON VE EN İDDİALI ŞARKISI!

Daha önceden katıldığı TV programlarında ve sahne çalışmalarında dikkatleri toplayan Ersoy Dinç, uzun yıllardır başarılı TV yapımcılığı ve yaptığı muhteşem konser organizasyonları sayesinde ismi bir marka haline getiren Erhan Karataş’ın sahibi olduğu DNC Yapım etiketiyle sevenleriyle ve daha büyük kitlelerle buluşmaya hazırlanıyor.

“Ben De İnsanım” adlı şarkının aranjörlüğünü Suat Sakarya yaptı, sazlarda ise birbirinden değerli müzik adamları sanatçıya eşlik etti. Şarkının klip yönetmenliğinde ise Alişan Günay Yıldırım imzası var.

2017 son aylarına “Ben De İnsanım” ile damgasını vurmaya hazırlanan Ersoy Dinç, kalbinize dokunacak bu yeni çalışmayla DNC Yapım etiketiyle dijital platformlardaki ve müzik kanallarındaki yerini alıyor.